Πετρούπολη: 2η Ημερίδα Επίδειξης Πολεμικών Τεχνών
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-06-14 13:00:00
0 0

Την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η "2η Ημερίδα Επίδειξης Πολεμικών Τεχνών" του Δήμου Πετρούπολης σε συνεργασία με τους Συλλόγους της πόλης.

Στην επίδειξη συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές και αθλήτριες των Πολεμικών Τεχνών, που εντυπωσίασαν με την άρτια τεχνική τούς εκατοντάδες θεατές στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Πετρούπολης “Ν. Παξιμαδάς”.

Την εκδήλωση τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και την Κύπρο Masuo Nishibayashi, καθώς και η Μορφωτική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ιαπωνίας Mao Shimizu.

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, τους απένειμε τιμητική πλακέτα, επισφραγίζοντας την εξαιρετική συνεργασία του Δήμου με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας.

Την ημερίδα τίμησαν, επίσης, η Μαρία Καραγιαννοπούλου, Ολυμπιονίκης στο άθλημα του Τζούντο, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Ολυμπιονικών Ελλάδος, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελισάβετ Τελτσίδου, και η κ. Παυλίδου, ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Όπως συμβαίνει με όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις φέτος, η παρούσα διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία του Δήμου Πετρούπολης εναντίον όλων των ναρκωτικών και ενισχύει το μήνυμα “ΝΑΙ στον αθλητισμό, ΟΧΙ σε όλα τα Ναρκωτικά”.

Εκτός από το παραπάνω πρόσταγμα, το οποίο η Διοίκηση ήθελε να αποτελέσει ισχυρό επιχείρημα στη μάχη για απελευθέρωση από τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, στόχος της ημερίδας ήταν να συμβάλει στην ανάδειξη της τεράστιας αξίας των πολεμικών τεχνών και των πολλαπλών θετικών συνεπειών σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.

H συγκεκριμένη εκδήλωση  ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις πολεμικές τέχνες ως αθλήματα, που προωθούν την ευγενή άμιλλα, την πειθαρχία, την ευγένεια και την αυτοσυγκράτηση, καθώς και την σωστή και σοβαρή δουλειά των προπονητών και των τοπικών συλλόγων.

Η ημερίδα έκλεισε με την βράβευση των δεκάδων αθλητών της πόλης, που παρά τις δυσκολίες της εποχής μας δεν λυγίζουν και συνεχίζουν να επιτυγχάνουν πολλές και σημαντικές διακρίσεις εντός και έκτος Ελλάδας κάνοντας την Πετρούπολη υπερήφανη.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by