Πετρούπολη: 43η εθελοντική αιμοδοσία
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-07-16 14:55:00
0 0

Στα πλαίσια της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δήμος Πετρούπολης διεξάγει για ακόμα μία φορά Εθελοντική Αιμοδοσία και καλεί τον πετρουπουλιώτικο λαό να συμβάλλει με την συμμετοχή του. Η Αιμοδοσία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Ιουλίου και την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθν. Αντίστασης 61) και ώρα 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.

 

Ολόκληρη η επιστολή της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας, Ζαχαρούλας Κανέλλη, έχει ως εξής:

 

Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες,

 

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μορφές κοινωνικού εθελοντισμού, αλληλεγγύης και μία μοναδική πράξη ανθρωπισμού.

 

Από το 1997 η Δημοτική Τράπεζα Αίματος στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων αλληλεγγύης του Δήμου έχει πραγματοποιήσει 42 εθελοντικές αιμοδοσίες και έχει καλύψει πολλούς συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη.

 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές αιμοδότες της πόλης μας, που όλα αυτά τα χρόνια απέδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία τους συμμετέχοντας στο κάλεσμά μας και στηρίζοντας το πολυτιμότερο αγαθό όλων μας, τη ΖΩΗ!!!

 

Σύμφωνα με κοινωνικές έρευνες “Οι αιμοδότες έχουν πάρα πολλά κοινά σημεία με τους υπόλοιπους ανθρώπους” επομένως:

 

  • · υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος
  • · υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι

 

Το αίμα δεν παράγεται, δεν αντικαθίσταται από φάρμακα. Το αίμα χαρίζεται. Δίνοντας λίγο αίμα σώζουμε μια ζωή. Η χαρά της προσφοράς μας δυναμώνει, ενισχύει την αυτοεκτίμησή μας και μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

 

Ας συνεχίσουμε μαζί αυτή την προσπάθεια!! Ας νιώσουμε μαζί την χαρά της προσφοράς. Ας πάμε αντίθετα στο ρεύμα της αλλοτρίωσης και του εγώ. Ας μετατρέψουμε 10 λεπτά από το χρόνο μας σε 10 λεπτά αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης και κυρίως ας παλέψουμε το “εγώ” να μετατραπεί σε “όλοι μαζί”.

 

Θα χαρούμε πολύ να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να σας υποδεχθούμε όλους, παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες, το Σάββατο 18 Ιουλίου και την Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθν. Αντίστασης 61) και ώρα 9.00 π.μ έως 13.00 μ.μ.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by