Πετρούπολη: Ανακοίνωση για τα δημοτικά τέλη
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-12-01 15:00:00
0 0

Ανακοίνωση για τα δημοτικά τέλη εξέδωσε η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης, στην οποία αναφέρει ποιες κατηροίες πολιτών θα καταβάλλουν χαμηλότερα τέλη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Συνεχίζοντας την πολιτική ανακούφισης στα λαϊκά νοικοκυριά της πόλης για τα τέλη του 2017 το Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, αποφάσισε να διατηρήσει την υπάρχουσα κατάσταση στους συντελεστές των δημοτικών τελών (οι οποίοι, μάλιστα, είναι από τους χαμηλότερους σε όλη την Αττική).
Μάλιστα, στην κατεύθυνση της ελάφρυνσης του Πετρουπολιώτικου λαού, αλλά και του αγώνα μας για κατάργηση κάθε ανταποδοτικότητας, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε την απαλλαγή και των μακροχρόνια ανέργων.Συγκεκριμένα:


-  Τα τέλη Καθαριότητας – Ηλεκτροφωτισμού καθορίζονται με τους εξής συντελεστές:


1. για οικιακή χρήση 1,18 €
2. για επαγγελματική χρήση 3,52 €
3. για αλυσίδες σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα εστίασης άνω των 750 τ.μ. 4,50 €Απαλλάσσονται από Δημοτικά Τέλη οι παρακάτω:


1. μονογονεϊκές οικογένειες με ετήσιο εισόδημα μέχρι 25.000 €
2. τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες με ετήσιο εισόδημα μέχρι 35.000 €
3. ΑΜΕΑ με ετήσιο εισόδημα μέχρι 35.000 €
4. Άποροι
5. Μακροχρόνια άνεργοι με ετήσιο εισόδημα μέχρι 8.000 €, προσαυξανόμενο κατά 2.000 € για κάθε προστατευόμενο μέλος

 

-  Μειώνονται κατά 50% τα δημοτικά τέλη:


6. σε όσους έχουν υπαχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιοΑπό την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή με τον καθοριστικό ρόλο και την παρέμβαση του λαϊκού κινήματος θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε γενναία και επαρκή αύξηση των κρατικών δαπανών για την κοινωνική πολιτική και την ενίσχυση των λαϊκών στρωμάτων. Τέλος, θα συνεχίσουμε ν΄ αγωνιζόμαστε στην κατεύθυνση της ελάφρυνσης του λαού της πόλης από την ανταποδοτικότητα και την τοπική φορολογία, με σκοπό την κατάργησή τους.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by