Πετρούπολη: Απάντηση της Δημοτικής Αρχής στη «Συνδικαλιστική Ανατροπή στους Ο.Τ.Α.»
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-10-17 13:50:00
0 0

Απάντηση δίνει η Δημοτική Αρχή της Πετρούπολης στην καταγγελία της “Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους ΟΤΑ” για το ότι η Διοίκηση του Δήμου προχώρησε στην απόλυση εργαζόμενης. Αναλυτικά:

Αδιαμφισβήτητα χαρακτηρίζεται τραγελαφική και παραπλανητική η ανακοίνωση της “Συνδικαλιστικής Ανατροπής στους ΟΤΑ” (παλιά ΠΑΣΚΕ), εκτός και αν η επιδίωξή τους είναι να “ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα”, προκειμένου να διαστρεβλώσουν την αλήθεια και να αναπαράγουν άκρατο και αγοραίο αντικομμουνισμό.

Μάλλον πρέπει να “φρεσκάρουμε τη μνήμη” τους, ως προς τα εξής:

• Ο Δήμος Πετρούπολης ήταν ο πρώτος και μοναδικός ο οποίος, με την υπ' αριθμ. 34/2016 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου αιτήθηκε την υλοποίηση των σχετικών πινάκων διοριστέων προκηρύξεων του Δήμου Πετρούπολης και την παραμονή σε μόνιμες θέσεις εργασίας του προσωπικού που υπηρετεί στο Δήμο Πετρούπολης, βάσει των προσωρινών πινάκων  του ΑΣΕΠ.

• Υπέβαλλε το παραπάνω αίτημα στο αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

• Επιδίωξε να τεθεί ως θέμα στα Δ.Σ. της ΠΕΔΑ και της ΚΕΔΕ και να εγκριθεί η εισήγηση της προτεινόμενης ρύθμισης αναφορικά με το προσωπικό Δήμων που έχει προσληφθεί με προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ, η οποία αφορούσε την μετατροπή της σχέσης εργασίας αορίστου χρόνου του προσωπικού αυτού, που δεν συμπεριλαμβάνεται στους οριστικούς πίνακες.

• Κατόρθωσε, με την έντονη πίεση της Διοίκησης και του Σωματείου των εργαζομένων, να ληφθεί η απόφαση (από το Δ.Σ.της ΠΕΔΑ και της ΚΕΔΕ), ώστε να διαπιστωθεί ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση πανελλαδικά και να τεθεί υπόψη σε περίπτωση νέου Νομοσχεδίου, αλλά και στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για προώθηση του θέματος στα γενικά ζητήματα των ΟΤΑ που βρίσκονται υπό διαβούλευση.

• Πραγματοποίησε τρεις κινητοποιήσεις, μαζί με το Σωματείο και εργαζόμενους του Δήμου στο Yπουργείο Eσωτερικών, για το ίδιο ζήτημα, με βασικό αίτημα την αδήριτη ανάγκη για οριστική πρόσληψη των εργαζομένων αυτών.

Μετά τα παραπάνω, εύλογα, λοιπόν, παραθέτουμε στην “Συνδικαλιστική Ανατροπή στους ΟΤΑ” τις εξής ερωτήσεις:

Πού ήσασταν, σε όλη αυτή τη διαδικασία και με ποιά ακριβώς ανακοίνωση, παρουσία ή συμμετοχή σας στηρίξατε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων; Δεν είναι τουλάχιστον θράσος να μας ζητάτε τα ρέστα; Ποιο σκοπό εξυπηρετεί, λοιπόν, αυτή η κίνησή σας;

Έως σήμερα, η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης, μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου μας και το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής παλεύουν και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, μέσω κινητοποιήσεων και αιτημάτων, για την παραμονή των εργαζομένων με προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ.

Συμπεραίνουμε, λοιπόν, ότι η τακτική της Συνδικαλιστικής Ανατροπής προσομοιάζει με την προπαγανδιστική γκεμπελίστικη τακτική, μέσω της οποίας πασχίζει να προκαλέσει, να παραπλανεί και να συκοφαντεί, χωρίς να στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by