Πετρούπολη: Μήνυμα Δημάρχου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-08-30 13:55:00
0 0

Το μήνυμα του Δημάρχου Πετρούπολης, Βαγγέλη Σίμου, για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018.

«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να συγχαρώ τις νέες και τους νέους που έδωσαν φέτος τη δύσκολη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που είχαν.

Κάποιοι από εσάς καταφέρατε να δείτε τους κόπους τους δικούς σας, των εκπαιδευτικών σας, αλλά και τις θυσίες των οικογενειών σας να δικαιώνονται. Να θυμάστε στο καινούριο σας ξεκίνημα στην ακαδημαϊκή κοινότητα ότι η κατάκτηση της βαθιάς γνώσης του επιστημονικού αντικειμένου δεν είναι μόνο για προσωπικό όφελος. Να εργαστείτε για το σύνολο της κοινωνίας και το επιστημονικό σας αντικείμενο να το χρησιμοποιήσετε για το κοινωνικό όφελος.

Εσείς που δεν καταφέρατε να δείτε τους κόπους σας να δικαιώνονται να θυμάστε ότι η ζωή έχει πολλές μάχες και ότι δεν είναι μόνο προσωπική και ατομική ευθύνη το αποτέλεσμα αυτό, ειδικά σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αντί να μορφώνει, εξοντώνει!

Σε όλες και όλους λοιπόν, εύχομαι να εφοδιαστείτε με δύναμη και επιμονή για την επίτευξη των καινούριων σας στόχων και πάνω απ’ όλα να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by