Πετρούπολη: Ολοκληρώθηκε ο οδοντιατρικός έλεγχος στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-02-20 09:00:00
0 0

Ολοκληρώθηκε, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019, ο οδοντιατρικός έλεγχος σε όλα τα παιδιά που φοιτούν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς της Πετρούπολης, ο οποίος είχε ξεκινήσει στα τέλη του Ιανουαρίου.

Οδοντίατροι της πόλης επισκέφτηκαν τους Παιδικούς Σταθμούς, πραγματοποίησαν οδοντιατρικό έλεγχο σε περίπου 480 παιδιά και, μέσα από διαδραστικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιού και κατασκευές, μετέφεραν στους μικρούς μας φίλους συμβουλές σχετικά με την χρήση της οδοντόβουρτσας και το πλύσιμο των δοντιών.

Η δράση είχε ως στόχο όχι μόνο να γίνει έλεγχος των δοντιών των παιδιών, αλλά και να ενημερωθούν σωστά για το πως μπορούν να προστατεύουν τα δόντια τους από τα πρώτα τους σχολικά βήματα.

Τέλος, δόθηκε στους γονείς φυλλάδιο που περιείχε πρακτικές συμβουλές για την διατήρηση της σωστής στοματικής υγιεινής, ενώ σε όσα παιδιά παρατηρήθηκαν προβλήματα δόθηκαν συστάσεις για περαιτέρω έλεγχο.

Η δημοτική αρχή ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους οδοντιάτρους για την εθελοντική προσφορά τους και για την συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση της δράσης, η οποία θα συνεχιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα και στα νηπιαγωγεία της πόλης.

Ο Δήμος Πετρούπολης, πραγματοποιώντας την συγκεκριμένη δράση, επιδιώκει εκτός των άλλων να αναδείξει την μεγάλη ανάγκη που υπάρχει σήμερα για παροχή δωρεάν "υπηρεσιών υγείας" σε όλους τους πολίτες (και ειδικά στα παιδιά) από το κράτος, αφού η Δημόσια Υγεία δεν πρέπει να θυσιάζεται από αντιλαϊκές πολιτικές και έλλειψη κρατικής μέριμνας.

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by