Πετρούπολη: Παράδοση ειδών ανάγκης στον δήμο Μάνδρας
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-11-27 15:10:00
0 0

Ανακοίνωση του Δήμου Πετρούπολης για την παράδοση ειδών ανάγκης στον δήμο Μάνδρας. Αναλυτικά:

 

Ο Δήμος Πετρούπολης εκφράζει, για ακόμα μία φορά, τη θλίψη του για την τραγωδία που υπέστη ο λαός της Μάνδρας από τις πλημμύρες της 15ης Νοέμβρη.

 

Από την πρώτη στιγμή, ο Δήμος μας εξέφρασε έμπρακτα την αλληλεγγύη του στέλνοντας οχήματα και προσωπικό για την αποκατάσταση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές. Υδροφόρες, φορτηγό αποκομιδής μπαζών, καθώς και προσωπικό του Δήμου βρίσκονται ακόμη και σήμερα στην περιοχή, συμβάλλοντας και ενισχύοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αμεσότερη αποκατάσταση των τεράστιων προβλημάτων.

 

Σήμερα, ο Δήμος Πετρούπολης, παρουσία του Δημάρχου Βαγγέλη Σίμου, και των Αντιδημάρχων, Ανθής Ζορμπά και Μανώλη Δαλέντζα, παρέδωσε είδη ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τον πετρουπολιώτικο λαό, ύστερα από το κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής.

 

Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τις τεράστιες ευθύνες τόσο της κυβέρνησης, όσο και των  περιφερειακών και τοπικών αρχών για την εγκληματική πολιτική που εφάρμοζαν και εφαρμόζουν όλα αυτά τα χρόνια, με κυρίαρχη την έλλειψη των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων με ολοκληρωμένο και συνολικό σχεδιασμό της ευρύτερης περιοχής.

 

Γνωρίζουμε καλά ότι τα αντιπλημμυρικά έργα δεν επιλέγονται συνειδητά, ακριβώς γιατί δεν είναι κερδοφόρα για τους μεγαλοεργολάβους, παρότι είναι απαραίτητα για την προστασίας της ζωής των εργαζομένων και των κατοίκων.

 

Εξάλλου, ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2018 περιλαμβάνει μηδαμινά ποσά για αντιπλημμυρικά έργα, σε σχέση με τις ανάγκες που υπάρχουν. Ενώ, αντίστοιχη είναι και η κατάσταση με τα εκτελεστέα έργα και τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας.

Δε μπορεί το 2017 με την εξέλιξη και την ανάπτυξη της τεχνολογίας, ο λαός να χάνει την περιουσία του, να θυσιάζονται ανθρώπινες ζωές στο βωμό του κέρδους. Αυτό είναι το σημερινό σύστημα! Γι΄ αυτό, καλούμε τον λαό να διεκδικήσει έργα αντιπλημμυρικά, αντισεισμικά και αντιπυρικής προστασίας τώρα.

 

 

 

 


blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by