Πετρούπολη: Στην τελική φάση οι εργασίες στις εγκαταστάσεις των γηπέδων Γρηγορίου
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-09-06 13:30:00
0 0

Στην τελική φάση βρίσκονται οι εργασίες για την συντήρηση και επισκευή των δαπέδων προσπέλασης των αθλητικών χώρων στις εγκαταστάσεις των γηπέδων Γρηγορίου, βάσει  της μελέτης της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Πετρούπολης, ύψους 24.800 ευρώ.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης των φθαρμένων πλακοστρώσεων των υπαρχόντων διαδρόμων πρόσβασης, στους χώρους άθλησης στο Αθλητικό Κέντρο Γρηγορίου (γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδα τένις, μπάσκετ, παιδική χαρά και κυλικείο), οι οποίοι έχουν υποστεί φθορά λόγω παλαιότητας.

Σκοπός της επισκευής αυτής είναι να διασφαλιστεί η συνεχής, ασφαλής και χωρίς εμπόδια κυκλοφορία των πεζών σε όλη την επιφάνειά τους και να επιτραπεί η απρόσκοπτη χρήση τους από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Επίσης, οι εργασίες αποσκοπούν στην εξασφάλιση της αντιολισθηρότητας, ομοιογένειας, σταθερότητας και αντοχής στην χρήση και τις καιρικές συνθήκες, αλλά και στην ευκολία στον καθαρισμό και την συντήρηση, τόσο σε συνήθεις συνθήκες χρήσης, όσο και σε εξαιρετικές καιρικές συνθήκες (πχ βροχή, χιόνι, παγετός κλπ).

Το έργο θα ολοκληρωθεί με την αποκατάσταση των κρασπέδων με κυβόλιθους, ώστε να προστατευθούν οι διαδρομές από φερτά υλικά.

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by