Πετρούπολη: Συνάντηση Αντιδημάρχου με τον Αντιπεριφερειάρχη για προβλήματα περιοχής
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-12-02 13:00:00
0 0

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας συνάντηση του Αντιδημάρχου Πετρούπολης Θανάση Φιλίππου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρο Τζόκα.

Ο Αντιδήμαρχος, με την υπάλληλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Μάρθα Ζουριδάκη, αλλά και με αντιπροσωπεία δέκα κατοίκων της οδού Κέρκης στην Πετρούπολη, εξέθεσαν αναλυτικά στον Αντιπεριφερειάρχη τα πάρα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται στη συγκεκριμένη περιοχή από τα νερά, χώματα και φερτά υλικά που συγκεντρώνονται και κατακλύζουν την περιοχή, με δραματικά αποτελέσματα για τις κατοικίες και τους διαμένοντες όταν υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα.

Για την αποκατάσταση των προβλημάτων αυτών έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης, η οποία σχετίζεται με την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην πόλη από την τελευταία πολύ έντονη βροχόπτωση της 22ας Οκτωβρίου 2015, αλλά και με την εκτέλεση αποτρεπτικών επεμβάσεων, στα πλαίσια της πρόληψης σε περίπτωση νέου έντονου καιρικού φαινομένου. Το έργο θα καλύπτει εργασίες ύψους 200.000,00 ευρώ, για αποκατάσταση επιφάνειας διάσπαρτων πλακοστρωμένων δρόμων και πεζοδρομίων και ασφαλτοτάπητα στη δασική οδό προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις του πρώην λατομείου Γρηγορίου και στο Ποικίλο Όρος.

Η εν λόγω μελέτη έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας, αλλά δεν είναι ακόμη μέσα στα εκτελεστέα έργα της. Ο κ. Φιλίππου και οι κάτοικοι της περιοχής τόνισαν την αναγκαιότητα της εκτέλεσης του ως άνω έργου, γιατί θα δώσει σε μεγάλο βαθμό τέλος στις δυσμενείς συνέπειες από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα και θα ανακουφίσει την πληγείσα περιοχή και τους κατοίκους της.

Ο κ. Τζόκας δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε στο προσεχές διάστημα να τεθεί η προαναφερθείσα μελέτη ως θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη διεκπαιρέωση του έργου.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by