Σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα καλεί η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-09-19 09:00:00
0 0

Οι μέρες που ζούμε είναι οι χειρότερες που έχουν υπάρξει για το λαό τις τελευταίες δεκαετίες. Οι εργαζόμενοι, άντρες και γυναίκες, οι άνεργοι, και κυρίως οι νέοι, βιώνουν έντονα τα βάρβαρα μέτρα που παίρνονται κάθε τόσο.

Είναι αποτελέσματα μιας κρίσης που δεν ανήκει στο λαό, αλλά ο λαός καλείται να την πληρώσει προκειμένου να βγει όχι απλά άθικτο αλλά κερδισμένο το μεγάλο κεφάλαιο. Αυταπατάται κάποιος αν πιστεύει πως τα μέτρα που συναποφασίζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιεί μαζί με τη στήριξη άλλων κομμάτων είναι όντως για ανακούφιση και ανάκαμψη από την κρίση όπως υποστηρίζουν.

Η αλήθεια είναι πως μας γυρνάνε στο μεσαίωνα. Καταστρατηγούν εργασιακά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά μας δικαιώματα για να ενισχυθεί η κερδοφορία του κεφαλαίου εις βάρος μας. Ένα μέσον, που προειδοποιήσαμε για την αντιδραστικότητά του, είναι και ο Καλλικράτης.

Μειώνεται ο κρατικός προϋπολογισμός για τους δήμους, ενώ η τοπική διοίκηση επιφορτίζεται με αρμοδιότητες Παιδείας, Υγείας, και πολλές άλλες, δίχως την υποδομή, το εξειδικευμένο προσωπικό και την ανάλογη κρατική επιχορήγηση ώστε να λειτουργήσουν σωστά, δημιουργώντας έτσι αναποτελεσματικές υπηρεσίες εις βάρος των δημοτών. Δυστυχώς, η κυβέρνηση έχει τη στήριξη των περισσότερων διοικήσεων των δήμων για να τον εφαρμόζει.

Είναι εκρηκτική η κατάσταση και με τους εργαζόμενους στους δήμους. Χιλιάδες συμβασιούχοι θα μείνουν χωρίς δουλειά. Άνθρωποι που καλύπτουν πραγματικές ανάγκες για αρκετά χρόνια, στην Καθαριότητα, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, τους Παιδικούς Σταθμούς θα μείνουν άνεργοι. Όπως και στους υπόλοιπους δήμους, έτσι και σε εμάς δεν έχει εγκριθεί καμία σύμβαση, αν και πολύ έγκαιρα η διοίκηση είχε ζητήσει να εγκριθούν.

Καμία απάντηση δεν λάβαμε ούτε και στο αίτημα που έχει ο Δήμος Πετρούπολης για μονιμοποίηση των εργαζομένων. Το πιο πιθανό είναι να έχουμε μείωση έως και 50% στις συμβάσεις που περιμένουμε να εγκριθούν. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στη λειτουργία έως και την ύπαρξή τμημάτων πολιτισμού - αθλητισμού που παρείχε ο δήμος μας στο λαό της Πετρούπολης.

Πάγιο και σταθερό αίτημά μας είναι να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων για πολιτισμό - αθλητισμό και να μονιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Μαζί με το σωματείο εργαζομένων του δήμου, τους φορείς και το λαό της Πετρούπολης θα δώσουμε τη μάχη ενάντια στη συνολική αντιλαϊκή πολιτική και κάθε μέτρο που γεννά αυτή. Να είμαστε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Σας καλούμε όλους την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο (Εθν. Αντίστασης 61) για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τη δράση μας.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by