Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Δήμαρχο Πετρούπολης
Κατηγορία : Πετρούπολη / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-05-03 22:10:00
0 0

Η ενίσχυση της ανακύκλωσης σε όλους τους Δήμους της Αττικής, με στόχο να μειωθεί μέσα στα επόμενα 2 χρόνια το σύμμεικτο σκουπίδι και να μην θάβονται τα σκουπίδια στη Φυλή αλλά και τα αναπτυξιακά έργα που απαιτούνται στις πόλεις για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση των τοπικών κοινωνιών, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης του Περιφερειάρχη Αττικής με τον Δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο.

 

Ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως η Περιφέρεια Αττικής εφαρμόζει χωρίς χρονοτριβές το σχεδιασμό της για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και την επένδυση σε πράσινα σημεία στους Δήμους της Αττικής επισημαίνοντας «Προτεραιότητά μας είναι μέσα από πρότυπες και σύγχρονες διαδικασίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών να περάσουμε σε μία νέα εποχή στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων».

 

Παράλληλα σημείωσε πως η επένδυση σε πράσινα σημεία που θα υποδείξουν οι Δήμοι, θα διευρύνει και τις θέσεις εργασίας, ένα κρίσιμο ζητούμενο, ειδικά αυτή την εποχή.

 

Ο κ. Βλάχος συνηγόρησε με αυτή την άποψη, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Πετρούπολης θα σταθεί σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια.

 

Επιπρόσθετα κατά τη συζήτηση, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε έργα που χρειάζεται η πόλη με έμφαση στην ανάγκη ασφαλτοστρώσεων, στη συντήρηση οδικού δικτύου, στην ανάπλαση κεντρικών λεωφόρων, ενώ ζήτησε και τη στήριξη της Περιφέρειας για την κατασκευή του νέου Δημαρχείου.

 

Vlaxos_Patoylis-1.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by