Ένωση Πολιτών Χαϊδαρίου: «Κάτι αλλάζει στο Χαϊδάρι...»
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-12-13 11:00:00
0 0

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νέας Δημοτικής κίνησης στο Χαϊδάρι :

Χαϊδαριώτισσες , Χαϊδαριώτες ,

Φίλες και Φίλοι ,

Γνωρίζοντας ότι το συμφέρον της τοπικής μας κοινωνίας απαιτεί την ενεργοποίηση και συμμετοχή όλων και περισσότερων Πολιτών στο Δημοτικό γίγνεσθαι και με την πεποίθηση ότι η διαφορετικότητα αποτελεί προϋπόθεση της σύνθεσης και της ποιότητας , ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που η μνημονιακή λαίλαπα ισοπεδώνει τις δημοκρατικές , οικονομικές και κοινωνικές κατακτήσεις και οδηγεί την Αυτοδιοίκηση σε πλήρη αφανισμό , πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι της πόλης μας συναποφασίσαμε με να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στην προσπάθεια δημιουργίας της Δημοτικής Κίνησης  με την ονομασία Ένωση Πολιτών Χαϊδαρίου .

-     Είμαστε όλοι Πολίτες του Χαϊδαρίου με κοινή Πολιτισμική ταυτότητα , κοινές αγωνίες για το παρόν και το μέλλον της πόλης μας , αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα , αντιλαμβανόμαστε  ότι συγκυριακά ή συνειδητά ζούμε στον ίδιο τόπο και θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτόν .

-     Πιστεύουμε στον θεσμό της Αυτοδιοίκησης που υπηρετεί τους Πολίτες  και αγωνίζεται για την συνοχή και την ανάπτυξη του κοινωνικού ιστού .

-     Είμαστε Πολίτες με άποψη και θέσεις για τα Δημοτικά μας πράγματα , με απόλυτη ευθύνη των πράξεων και των επιλογών μας .

-     Αντιπαλεύουμε τα μνημόνια που γκρεμίζουν χιλιάδες συμπολίτες μας στον οικονομικό και κοινωνικό καιάδα και συμμαχούμε με όλες εκείνες τις δυνάμεις που αγωνίζονται  για την ακύρωση των επονείδιστων  μέτρων στην κατεύθυνση εφαρμογής μιας ανθρωποκεντρικής οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής .

-     Αποτελεί κοινή μας σκέψη ότι η πρόοδος του Χαϊδαρίου προϋποθέτει την δημιουργία ανθρωποκεντρικών συλλογικοτήτων και  Αμεσοδημοκρατικών κινήσεων που θα επιδιώκουν την διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας .

Μια τέτοια Αμεσοδημοκρατική Δημοτική Κίνηση Πολιτών ευελπιστούμε να αναδειχτεί η Ένωση Πολιτών Χαϊδαρίου .

Καλούμε όλες και όλους σας , κάθε ηλικίας  ,που απεχθάνεστε την περιχαράκωση των ιδεών , που κουραστήκατε από τους χρισματικούς  υποψήφιους ''σωτήρες'' και ‘’μεσσίες’’ , να συμμετέχετε στην κοινή μας προσπάθεια .

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by