Επανήρθε σε λειτουργία η γραμμή 803 (Δάσος-Χαϊδάρι-Πειραιά)
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2011-09-13 07:00:00
0 0

Η δυναμική αντίδραση του Δήμου Χαϊδαρίου μαζί με τους εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων και των κοινωνικών φορέων του Δήμου, έφερε το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, όσον αφορά τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ, που ξαφνικά, μέσα στο κατακαλόκαιρο, η διοίκησή του αποφάσισε να καταργήσει (από τις έξι γραμμές της Δυτικής Αθήνας που διακόπηκαν οι τέσσερις εξυπηρετούσαν περιοχές του Δήμου Χαϊδαρίου)!

Συγκεκριμένα, από τις 12 Σεπτεμβρίου επαναλειτουργεί η γραμμή 803, ενώ όπως δεσμεύτηκε ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ, ενώπιον της αντιπροσωπείας του Δήμου, που τον επισκέφθηκε, θα επανεξετάσει και το ζήτημα της επαναλειτουργίας των 2 γραμμών (804 & 812), που συνδέουν το Δαφνί με τον Πειραιά και την Αθήνα.

Η δέσμευση αυτή του κ. Δημητρίου, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΣΑ, αποτελεί ένα θετικό βήμα, αλλά κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει μέχρι να αποκατασταθεί η αδικία, που υπέστησαν αιφνιδιαστικά οι πολίτες του Χαϊδαρίου.

Ήδη προγραμματίζεται η σύγκλιση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, καθώς και της Εκτελεστικής Επιτροπής και θα ακολουθήσει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για το εν λόγω θέμα, ενώ όλοι παραμένουμε σε θέση ετοιμότητας, για δυναμικές κινητοποιήσεις, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου, που επισκέφθηκε τον κ. Δημητρίου, συγκροτούσαν, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, οι Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Δημήτρης Τσατσαμπάς και Κωνσταντίνος Ασπρογέρακας και από τους τοπικούς συλλόγους η Ζωή Καλογεροπούλου από την Αφαία, η Ευαγγελία Φανού από το Δαφνί, ο Στράτος Καπετανίδης από το Δάσος, και ο Νίκος Καρούνης από τον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

Η αντιπροσωπεία γνωστοποίησε στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ, την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, με την οποία όλες οι παρατάξεις ζητούν την άμεση επαναλειτουργία των γραμμών (802, 803, 804 & 812), γιατί η διακοπή τους δημιουργεί ήδη τεράστια προβλήματα στη μετακίνηση των κατοίκων της πόλης και παράλληλα απαίτησε την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by