Επίσημη κατάθεση ψηφοδελτίου από την υποψήφια Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Ελένη Καμπόλη
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-04-27 21:35:00
0 0

Η Δημοτική Κίνηση «Πόλη Προοπτικής», με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Χαϊδαρίου, κα. Ελένη Καμπόλη, κατέθεσε και επίσημα το ψηφοδέλτιο που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών του Χαϊδαρίου, στις 18 Μαΐου 2014.

 

Σε μία εβδομάδα έντονων διεργασιών η «Πόλη Προοπτικής» κατεβάζει ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, με σαφή αναφορά στον κεντροδεξιό χώρο αλλά και με μια υπερκομματική σύνθεση.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο της «Πόλης Προοπτικής» είναι το μοναδικό στο οποίο ηγείται γυναίκα και το μοναδικό του οποίου η πολιτική προέλευση είναι από τον κεντροδεξιό χώρο.

 

Αυτό προέκυψε μετά την συνένωση της παράταξης του κ.Μαραβέλια, στην οποία επικεφαλής είναι ο κ.Χαλκιάς, με την παράταξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., που θα μπορούσε να είναι υπερκομματική εάν δεν ακολουθούσε πιστά το δόγμα, «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

 

Η «Πόλη Προοπτικής» και η υποψήφια Δήμαρχος κα. Ελένη Καμπόλη, συνεχίζουν την προβολή των προγραμματικών θέσεων της παράταξης, που αποτελούν και τη βάση της εκλογικής εκστρατείας τους.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by