Επιχορήγηση των κατοικιών στο Χαϊδάρι για εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-11-16 08:55:00
0 0

Στο Πρόγραμμα επιχορήγησης «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματος φυσικού αερίου σε κατοικίες» μπορούν να ενταχθούν οι ιδιοκτήτες κατοικιών στο Χαϊδάρι.

 

Το Χαϊδάρι είναι ένας από τους 22 Δήμους της Αττικής όπου υλοποιείται το Πρόγραμμα, με πηγή χρηματοδότησης το ΕΣΠΑ. Φορέας υλοποίησης είναι η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, στην ιστοσελίδα της οποίας έχουν δημοσιευθεί αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους δικαιούχους.

 

Η επιχορήγηση των ιδιοκτητών κατοικιών από το νέο Πρόγραμμα αφορά το κόστος της εσωτερικής εγκατάστασης Φυσικού Αερίου για αντικατάσταση των υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης με πετρέλαιο. Η επιχορήγηση χορηγείται με εισοδηματικά κριτήρια και τα ποσοστά επιχορήγησης των ωφελούμενων ξεκινούν από το 65% και φτάνουν στο 100%.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΔΑ Αττικής για την υποβολή ερωτημάτων και παροχή διευκρινίσεων επί της δράσης στο e mail:

Info_Epixorigisi@edaattikis.gr

 

Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 28 Μαΐου 2021.

 

Ο Δήμος Χαϊδαρίου έχει ήδη πετύχει την δέσμευση της Εταιρείας  Φυσικού Αερίου για την ταχύτερη επέκταση του δικτύου στο Χαϊδάρι με σύνδεση του Δημαρχείου, των σχολικών κτιρίων  αλλά και των κατοικιών που βρίσκονται στις διαδρομές επέκτασης του δικτύου. Μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου οι κάτοικοι μπορούν να υποβάλουν αίτημα σύνδεσης της οικίας τους με το Φυσικό Αέριο.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by