Ηρ. Δρούλιας: «Αναμενόμενη η απόρριψη της ένστασης στις εκλογές του Χαϊδαρίου»
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-10-22 12:30:00
0 0

Δήλωση σχετικά με την απόρριψη της ένστασης για τις εκλογές του Χαϊδαρίου ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας», Ηρακλής Δρούλιας.

 

 

Θυμίζουμε την ένσταση είχε καταθέσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος ισχυριζόταν μη νόμιμη τη συμμετοχή της παράταξης του Ηρακλή Δρούλια στις εκλογές του Μαΐου.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Ηρακλή Δρούλια:

 

Όπως ήταν αναμενόμενο για τους γνωρίζοντες τις προβλέψεις του νόμου, απορρίφθηκε στο σύνολό της ως «νόμω αβάσιμη» η ένσταση κατά της συμμετοχής του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας και του επικεφαλής του στις δημοτικές εκλογές του Χαϊδαρίου.

 

Η κατάθεση της ένστασης ήταν η πιο προσχηματική από μια σειρά ενεργειών που έγιναν πριν αλλά και μετά τις εκλογές με χαρακτηριστική εμμονή και μοναδικό σκοπό να πλήξουν το κύρος και να αμαυρώσουν τη δική μου εικόνα ως επικεφαλής του συνδυασμού.

 

Οποιοσδήποτε αποφασίσει να εμπλακεί στη δημόσια ζωή γνωρίζει a priori ότι είναι εκτεθειμένος σε κάθε σχόλιο, σε κάθε έπαινο, σε κάθε κριτική αλλά και σε κάθε πιθανό καλοθελητή, ο οποίος δύναται να βομβαρδίζει την κοινή γνώμη με ψευδείς ειδήσεις, απλά και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων.


Δυστυχώς συχνά στην εποχή μας, είναι πολύ εύκολο για κάποιους κακεντρεχείς και αποτυχημένους να επιδίδονται σε αγώνα σπίλωσης και συκοφάντησης οποιουδήποτε φωτογραφίζουν ως αντίπαλο στις επιδιώξεις τους.

 

Τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκομαι στο τιμόνι ενός πρωτοπόρου για τα ελληνικά δεδομένα οργανισμού, του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων και στη συνέχεια της νέας εταιρείας Κτιριακές Υποδομές ΑΕ. Παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, τη συρρίκνωση του προσωπικού και τους μειωμένους πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, έχουμε αυτή την πενταετία παραδώσει περισσότερα από 100 νέα έργα σχολικών υποδομών, έχουμε εντάξει 85 έργα στο ΕΣΠΑ, έχουμε απορροφήσει περισσότερα από 250 εκατομμύρια ευρωπαϊκών πόρων. Όλες οι ενέργειες και αποφάσεις μας έχουν την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και η διαχείριση εκατοντάδων εκατομμυρίων δεν έχει αφήσει την παραμικρή σκιά, παρά το γεγονός πως προεκλογικά ορισμένοι προσπάθησαν διακαώς να «ανακαλύψουν» υποτιθέμενα σκάνδαλα.

 

Με αυτή την παρακαταθήκη αλλά και την εικοσαετή και πλέον ενασχόλησή μου με τα κοινά σε άλλους τομείς, αποφάσισα να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου δημιουργώντας ένα συνδυασμό με νέα, άφθαρτα, πετυχημένα κοινωνικά και επαγγελματικά στελέχη για να δώσουμε στην πόλη μας καλύτερη προοπτική. Δυστυχώς, ορισμένοι θεώρησαν πως αυτό είναι προνόμιο μόνο κάποιων λίγων και εκλεκτών και δίχασαν για μία ακόμα φορά τους δημότες της πόλης μας, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τραυματίσουν τη δυναμική μας. Τελικά, το μόνο που κατάφεραν ήταν μία ακόμα χαμένη πενταετία για την ανάπτυξη του Χαϊδαρίου.

 

Για εμάς, ο αγώνας που ξεκίνησε με τη δημιουργία του συνδυασμού Όραμα Δημιουργίας δεν έχει τελειώσει. Άλλωστε έχουμε μάθει να δίνουμε πολλές μάχες. Είμαστε μία ομάδα που είναι έτοιμη να δώσει και άλλες μάχες, αφού δεν ανήκαμε ποτέ σε αυτούς που τα βρήκαν όλα έτοιμα, σε αυτούς που τους κληρονομήθηκαν δικαιώματα και τίτλοι. Έχουμε μάθει να διεκδικούμε και να κερδίζουμε με πολλή δουλειά, σκληρή προσπάθεια, υπομονή, επιμονή και στοχοπροσήλωση.

 

Θα είμαστε παρόντες στα δρώμενα της πόλης από τη θέση που μας έδωσε ο Χαϊδαριώτικος λαός και θα προσπαθήσουμε με τις προτάσεις μας να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, τα οποία δεν λύνονται με ψηφίσματα κατά νομοσχεδίων της κυβέρνησης και συναντήσεις με πρεσβευτές ξένων κρατών.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by