M. Σελέκος: «Θα δρομολογήσουμε λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν» (video)
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-09-17 14:00:00
0 0

Στην κάμερα του WestNews.gr μίλησε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος ενημερώνοντας μας για τις πρώτες προτεραιότητες και προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η νέα Διοίκηση. Ο κ. Σελέκος αναφέρθηκε σε σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη αλλά τόνισε πως με τη βοήθεια των εργαζόμενων του Δήμου θα βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις για την επαναφορά της πόλης στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 


 

Διαβάστε τις αποκλειστικές δηλώσεις του:


«Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και οξυμένα. Άμεσες προτεραιότητες είναι πρώτον να ολοκληρωθεί η αποκομιδή των σκουπιδιών, η καθαριότητα δηλαδή στην πόλη. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ οξυμένα τα πράγματα. Πιστεύουμε ότι τις επόμενες μέρες, με την ενίσχυση που κάναμε και στον εξοπλισμό και στο προσωπικό, θα λυθεί αυτό το πρόβλημα.


Δεύτερον πρέπει να δούμε να αρχίσει ομαλά η νέα σχολική περίοδος σε όλα τα σχολεία και να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο θέμα των παιδικών σταθμών. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά αυτή τη στιγμή και οι υποδομές είναι μικρές και το προσωπικό λείπει. Πιστεύουμε όμως ότι θα γίνει απορρόφηση όλων των παιδιών και μέχρι τέλος Σεπτέμβρη δεν θα υπάρχει κανένα παιδάκι εκτός παιδικών σταθμών.


Επίσης, έχουμε θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία των πολιτιστικών και αθλητικών τμημάτων του δήμου, τα οποία και αυτά φροντίζουμε να κυλήσουν.


Ένα ακόμα μεγάλο ζήτημα που έχουμε, κάθε Σεπτέμβρη με τις πρώτες βροχές και καταιγίδες, υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με τις πλημμύρες που έχουμε στο Χαϊδάρι. Θα δώσουμε μεγάλη σημασία στο να καθαριστούν τα φρεάτια σε αυτές τις περιοχές, να μην υπάρχουν μπάζα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως να κλείσουν τα φρεάτια. Έχουμε ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να λυθεί το αντιπλημμυρικό ζήτημα, που αφορά την πόλη μας.


Ταυτόχρονα, έχουμε πρόβλημα με την πιστοποίηση των παιδικών χαρών. Έχουν κλείσει όλες οι παιδικές χαρές αυτές αυτή τη στιγμή και θα αρχίσουμε σταδιακά να τις δίνουμε στο κόσμο που τις έχουν τόσο πολύ ανάγκη. Επίσης με την πιστοποίηση των αθλητικών χώρων, με προβλήματα στις γειτονιές, γενικά έχουμε πάρα μα πάρα πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε. Νομίζουμε όμως ότι με τη βοήθεια των εργαζομένων, που έχουν δείξει διάθεση και δίνουν το κάτι παραπάνω, αλλά και των Χαϊδαριωτών , νομίζουμε ότι τουλάχιστον θα μπορέσουμε να δρομολογήσουμε λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν».


blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by