Ο συνδυασμός «Χαϊδάρι ξανά» συνεχίζει δυναμικά
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-06-02 17:35:00
0 0

Με μια λιτή εκδήλωση αναψυχής προς τιμήν του επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» Βαγγέλη Ντηνιακού «έκλεισαν» την εκλογική περίοδο τα μέλη της παράταξης.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για τη δυναμική συνέχεια του συνδυασμού ενώ όσοι συμμετείχαν ανανέωσαν το ραντεβού για το Σεπτέμβριο με σκοπό να συνεχίσουν την ενεργή δράση τους στα κοινά της πόλης.Την Παρασκευή 30 Μαΐου οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά» συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης όπου σε φιλικό κλίμα συζήτησαν το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου δηλώνοντας ταυτόχρονα την πρόθεσή τους να στηρίξουν το έργο της παράταξης η οποία και θα εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο την ερχόμενη πενταετία.

 

Ο Βαγγέλης Ντηνιακός, στον οποίο ήταν αφιερωμένη η βραδιά, αφού ευχαρίστησε όλους για την πρωτοβουλία τους αυτή, στη σύντομη ομιλία του τόνισε πως, παρά τον πόλεμο λάσπης που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και ο συνδυασμός και ο οποίος μάλιστα συνεχίζεται και μετεκλογικά, θα δίνει ακόμα πιο δυναμικά το παρών. «Δώσαμε μια εκλογική μάχη με ήθος και αξιοπρέπεια με μόνο γνώμονα το καλό της πόλης. Μπορεί να μην καταφέραμε να τερματίσουμε πρώτοι, καταφέραμε, όμως, να ανακόψουμε την κατηφορική πορεία παρακμής που είχε πάρει η πόλη μας την τελευταία 8ετία και να μην επιτρέψουμε να γίνει «καθεστώς» εκφράζοντας ταυτόχρονα μια νέα και διαφορετική πρόταση διαχείρισης των κοινών του Δήμου μας, τόσο μέσα από τα πρόσωπα που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό μας όσο και μέσα από το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε.

 

Δηλώσαμε τη στήριξη μας στο Μιχάλη Σελέκο, ως αναγκαστικό μονόδρομο, και θα είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να διαπιστώσουμε αν θα ανταποκριθεί στα βασικά ζητήματα, που θέσαμε ως συνδυασμός, για την ανόρθωση του Δήμου (διαχειριστικός έλεγχος όλης της οχταετίας Μαραβέλια, επιστροφή στο δήμο όλων των κοινωνικών δομών, ενδυνάμωση της λειτουργίας του δήμου).

 

Σε ό,τι αφορά στο συνδυασμό «Χαϊδάρι ξανά» η συνέχεια θα δοθεί από το Σεπτέμβριο μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν να εργαστούν για την πρόοδο της πόλης», είπε ο Βαγγέλης Ντηνιακός.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by