Σύσκεψη στο Δήμο Χαϊδαρίου για την υγεία
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-02-08 11:10:00
0 0

Σύσκεψη σωματείων και φορέων στον τομέα της Υγείας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Φλεβάρη στις 18:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

 

Ο Δήμος αναφέρει ότι το «Αττικόν» αναστενάζει κάτω από το βάρος των τεράστιων ελλείψεων, της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης, τα Ψυχιατρικά νοσοκομεία με τις νέες μεταρρυθμίσεις, συρρικνώνονται και η κατάσταση στη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι τραγική, μετά την αποχώρηση 15 συμβασιούχων γιατρών από το Κέντρο Υγείας Χαϊδαρίου (πρώην ΙΚΑ), όπου έχουν απομείνει μόνο 14 γιατροί, μόνιμοι και επικουρικοί.

 

Παράλληλα, στην ανακοίνωση της η Δημοτική αρχή αναφέρει πως η κυβέρνηση προχώρησε σε μια ακόμα ανάλγητη πράξη, κλείνοντας το Κέντρο Χρόνιων Παθήσεων στον Σκαραμαγκά, «στοιβάζοντας» 28 παιδιά σ' ένα κτίριο του «Λοιμωδών», στο παλιό Κέντρο Χανσενικών, που παραπέμπει σε συνθήκες Μεσαίωνα.

 

Καταλήγοντας, ο Δήμος καλεί όλα τα σωματεία και τους φορείς να πάρουν θέση και να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη σύσκεψη, για να αποφασιστούν οι δράσεις που θα γίνουν απέναντι στις τακτικές της Κυβέρνησης.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by