Χαϊδάρι: 24η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-12-18 11:05:00
0 0

Την Πέμπτη στις 20-12-2012 και ώρα 17.00,θα γινει τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  με θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:

Ερωτήσεις-Ανακοινώσεις

1. Αιτήματα κατοίκων

2. Λήψη απόφασης αποδοχής των όρων για την εκταμίευση τοκοχρεωλυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων (Τ.Π.Δ)

3. Έγκριση επιχορήγησης των  Σχολικών Επιτροπών της Α΄/θμιας  και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας για τις λειτουργικές  τους δαπάνες (Γ΄δόση 2012)

4. Έγκριση επιχορήγησης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, για την υλοποίηση του προγράμματος «Σχολικοί Τροχονόμοι», για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου 2012 και έγκριση διάθεσης της σχετικής πίστωσης.

5. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2012

6. Λήψη απόφασης για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου μας σε προσωπικό, με την διαδικασία μετατάξεων-μεταφορών, που προβλέπεται από το άρθρο πρώτο (1), υπό παρ. Ζ.1 του ν. 4093/2012

7. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό του αριθμού και των ειδικοτήτων του προσωπικού που θα προσληφθεί στο Δήμο μας με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με την αριθ. 23795/14-6-2012 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

8. Λήψη απόφασης για την κατ’ εξαίρεση λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου μας

9. Λήψη απόφασης σχετικά με τη διαγραφή ή μη χρεών από φόρους, τέλη και εισφορές

10.Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της «Προμήθειας υγρών καυσίμων και λιπαντικών» για τις ανάγκες του Δήμου μας.

11.Έγκριση τεχνικού προγράμματος, οικονομικού έτους 2013

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by