Χαϊδάρι: Αθλητικό διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-06-01 11:40:00
0 0

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το αθλητικό διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού που διοργάνωσε ο Δήμος Χαϊδαρίου το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαΐου αφιερωμένο στη μνήμη του Ναπολέοντα Σουκατζίδη.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, το απόγευμα του Σαββάτου, απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Καραγιάννης δίνοντας την έναρξη των εκδηλώσεων.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων καθώς πάνω από 1.000 παιδιά έλαβαν μέρος στις αθλητικές δραστηριότητες δείχνοντας τη ανάγκη που υπάρχει για μαζικό λαϊκό αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους γι’ αυτό και η Δημοτική Αρχή όπως δηλώνει παίρνει πρωτοβουλίες για την επισκευή και την ανανέωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλο το Χαϊδάρι και θα συνεχίσει να διοργανώνει τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες. Αυτό αποδείχθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο με την τεράστια συμμετοχή παιδιών από όλα τα Δημοτικά της πόλης.

Υπήρξαν δεκάδες διακρίσεις, ακόμα και εντυπωσιακές επιδώσεις των μικρών πρωταθλητών, όμως όλη η ουσία βρίσκονταν στα χαμόγελα των παιδιών, που έδειχναν ικανοποίηση και ήταν γεμάτα χαρά σε οποία θέση και αν είχαν τερματίσει.

Ο Δήμος βράβευσε για τη συνολική του προσφορά τον Παναγιώτη Σαρρή, πολυνίκη στα 100, 200 και 400 μέτρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by