Χαϊδάρι: Απελευθέρωση πεζοδρομίων από παράνομες επεκτάσεις
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-07-15 18:10:00
0 0

Η χωρίς άδεια κατάληψη χώρων στα πεζοδρόμια από ψυγεία, παιχνίδια που λειτουργούν με κέρματα και άλλο εξοπλισμό των περιπτέρων ήταν ένα χρόνιο πρόβλημα στους κεντρικούς δρόμους του Χαϊδαρίου.

 

Μετά από συστάσεις που έκανε στους ιδιοκτήτες των περιπτέρων η υπηρεσία Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Χαϊδαρίου και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ελένη Μπέλα, ο χώρος που καταλαμβάνει κάθε περίπτερο στο πεζοδρόμιο γύρω του περιορίστηκε στον προβλεπόμενο από τον νόμο.

 

Οι ενέργειες του Δήμου για την συμμόρφωση όλων με τους κανονισμούς που διέπουν τους κοινόχρηστους χώρους συνεχίζονται και σε άλλα σημεία του Χαϊδαρίου. Με  αυτές τις παρεμβάσεις η κίνηση  των πεζών σε πολυσύχναστα σημεία του Χαϊδαρίου γίνεται  πιο άνετη και ασφαλής, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και την λειτουργία των εμπορικών δρόμων της πόλης μας.

 

Παράλληλα, συνεχίζεται η απομάκρυνση παράνομων διαφημιστικών επιγραφών σε ολόκληρη την πόλη. Η αισθητική των δημόσιων χώρων αποκαθίσταται ενώ αυξάνεται η ορατότητα στις διασταυρώσεις για τους οδηγούς τους οχημάτων.

 

Το Χαϊδάρι γίνεται κάθε μέρα πιο όμορφο και πιο φιλικό για τους κατοίκους του, δηλώνει η δημοτική αρχή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by