Χαϊδάρι: Αυτόματο μηχάνημα για εισιτήρια και κάρτες του ΟΑΣΑ
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-02-08 11:00:00
0 0

Σε λειτουργία έχει τεθεί, σε κεντρικό σημείο του Χαϊδαρίου, αυτόματο μηχάνημα του ΟΑΣΑ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις έξυπνες κάρτες.

Το μηχάνημα βρίσκεται στην πλατεία Δημαρχείου, στην συμβολή της Στρατάρχου Καραϊσκάκη με την Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, πλησίον του παρακείμενου περιπτέρου και της στάσης Παλατάκι (δείτε το σημείο στον χάρτη: https://goo.gl/maps/EmoRU91e76p).

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να χρησιμοποιούν τον αυτόματο πωλητή για την έκδοση και επαναφόρτιση πολλαπλού εισιτηρίου (ATH.ENA TICKET) αλλά και για την επαναφόρτιση έξυπνων καρτών (ATH.ENA CARD).

Προσφέρονται πληροφορίες για τον χρόνο λήξης ισχύος του προϊόντος, την αποθηκευμένη χρηματική αξία στην κάρτα και τον αριθμό των εισιτηρίων που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

Αναλυτικές οδηγίες είναι διαθέσιμες μέσω των ενημερωτικών μηνυμάτων που εμφανίζονται στο μηχάνημα αλλά και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας https://www.athenacard.gr, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα νέα εισιτήρια και τις κάρτες του ΟΑΣΑ.

 

aytomato-mixanima-oasa-2.jpg

 

aytomato-mixanima-oasa-3.jpg

 

aytomato-mixanima-oasa-4.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by