Χαϊδάρι: Δράση για την ασφάλεια στους δρόμους από την υποψήφια Δήμαρχο Ελ. Καμπόλη
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-05-05 14:10:00
0 0

«Η ασφάλεια στην πόλη ξεκινά από απλά πράγματα. Όπως ο φωτισμός όλων των δρόμων, όλων των σκοτεινών σημείων έτσι ώστε να μπορούμε να κυκλοφορούμε με ασφάλεια στην πόλη το βράδυ». Με αυτή την φράση, η Υποψήφια Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Ελένη Καμπόλη, εξήγησε την συμβολική κίνηση, στην οποία προχώρησε η Πόλη Προοπτικής να φωτίσει ένα πολυσύχναστο σημείο του Πεζόδρομου της Καραϊσκάκη.

 

kampolh_asfaleia_stoys_dromoys2.jpg

 

Το βράδυ της Παρασκευής, 2 Μαΐου, οι κάτοικοι του Χαϊδαρίου είδαν ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της οδού Καραϊσκάκη, για πρώτη φορά φωτεινό. Η Πόλη Προοπτικής εγκατέστησε λάμπες φωτίζοντας το σημείο, δείχνοντας πως πρέπει να είναι όλοι οι δρόμοι της πόλης για να υπάρχει αίσθημα ασφαλείας.

 

kampolh_asfaleia_stoys_dromoys3.jpg

 

Παράλληλα, μοιράστηκε έντυπο υλικό για τις προτάσεις της Πόλης Προοπτικής για την ασφάλεια, οι οποίες αφορούν σε 5 βασικά σημεία άμεσης προτεραιότητας:

 

1. Άμεση οργάνωση της Πολιτικής Προστασία του Δήμου Χαϊδαρίου η οποία προβλέπει την πρόληψη, ενημέρωση και εκπαίδευση πολιτών και υπηρεσιών καθώς και την άμεση ανταπόκριση όλων μαζί σε έκτακτες ανάγκες.

2. Φωτισμός σε όλες τις γειτονιές, στα πάρκα και στις πλατείες, έτσι ώστε να μην δημιουργούνται σκοτεινά σημεία στην πόλη.

3. Συστηματική φροντίδα του πράσινου στα πάρκα έτσι ώστε να είναι ασφαλής η διέλευση των πολιτών από αυτά.

4. Συντήρηση και αντικατάσταση των σπασμένων πλακών των πεζοδρομίων, έτσι ώστε να μην δημιουργείται κίνδυνος στους πεζούς.

5. Τακτικός καθαρισμός των φρεατίων, έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος τόσο για τα σπίτια και τα αυτοκίνητα όσο και για τους πεζούς, κατά τις ημέρες έντονων βροχοπτώσεων.

 

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Πόλης Προοπτικής για την ανάδειξη προβλημάτων της πόλης που έχει προβλέψει στο πρόγραμμά της.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by