Χαϊδάρι: Έλεγχος των πεύκων της Στρ. Καραϊσκάκη
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-11-11 15:55:00
0 0

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δέντρα και τα φυτά στον πεζόδρομο της Στρ. Καραϊσκάκη  εξέτασε ειδική φυτοπαθολόγος από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Η επίσκεψη της φυτοπαθολόγου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που έχουν υπογράψει ο Δήμος Χαϊδαρίου και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

 

Κατά την επίσκεψη καταγράφηκαν μεταξύ άλλων η κατάσταση των αιωνόβιων πεύκων της Στρ. Καραϊσκάκη, η έκταση του προβλήματος που έχει παρουσιαστεί φέτος στις μουριές, θέματα που αφορούν τα παρτέρια και τα συστήματα ποτίσματος.

 

Με βάση και τις προτάσεις που θα διατυπώσουν οι ειδικοί επιστήμονες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου θα καταστρώσει σχέδιο δράσης για την προστασία των πολύτιμων αιωνόβιων πεύκων και συνολικά του πρασίνου στον κεντρικό δρόμο της πόλης.

 

Παράλληλα, συνεχίζονται οι καθημερινές παρεμβάσεις της Υπηρεσίας Πρασίνου για την συντήρηση και τον καλλωπισμό δέντρων, φυτών και κοινόχρηστων χώρων. Αυτές τις ημέρες πραγματοποιήθηκαν:   Καθαρισμός των πεύκων στον πεζόδρομο της Στρατάρχου Καραϊσκάκη από ξερά και επικίνδυνα κλαδιά. Διαμόρφωση πεζοδρομίου (αποχωμάτωση) στη συμβολή των οδών Αθ. Διάκου και Σατωβριάνδου. Ελαιοχρωματισμός τοιχίων των παρτεριών στην οδό Ν.Φλουντζή.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by