Χαϊδάρι: Ενημέρωση από την υπηρεσία καθαριότητας
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-06-09 10:30:00
0 0

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ζητά την βοήθεια των πολιτών και τους ενημερώνει για θέματα σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων.

 

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χαϊδαρίου, στα πλαίσια της επικοινωνίας με τους κατοίκους της πόλης, θέλει να ενημερώσει ότι η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από τους «μπλέ» κάδους πραγματοποιείται από τα ίδια φορτηγά που γίνεται και η αποκομιδή των σκουπιδιών λόγο έλλειψης μηχανημάτων. Βεβαίως, δεν γίνεται ταυτόχρονα αλλά σε επόμενη βάρδια αφού πρώτα πλυθούν τα φορτηγά του Δήμου και ξεκινήσουν νέο δρομολόγιο.

 

xaidari_kados_aporimmatoforo-1.jpg

 

“Για να βελτιωθεί η καθαριότητα της πόλης και η ποιότητα ζωής, χρειάζεται και η δική σας βοήθεια. Για να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, πρέπει από τη μεριά των πολιτών να μην πετιούνται σκουπίδια στους «μπλε» κάδους αλλά μόνο τα υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν (πλαστικό, χαρτί, γυαλί). Επίσης, δεν πρέπει να πετιούνται σκουπίδια εκτός κάδων, ούτε να αφήνονται μπάζα σε αυτούς αφού η καθαριότητα δεν έχει τη δυνατότητα απομάκρυνσής τους. Ακόμα, για κλαδιά δέντρων και ογκωδών αντικειμένωνμπορείτε να καλείται στα εξής τηλέφωνα 2105818860 και 2105811624 για να γίνει η αποκομιδή”, τονίζει.

 

Τέλος, ενημερώνει ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διεθνής μειοδοτικός διαγωνισμός για την αγορά νέων τεχνικών μέσων που θα συμπληρώσουν τα μηχανήματα της Υπηρεσίας Καθαριότητας αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες της καθαριότητας και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σε όλη την πόλη.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by