Χαϊδάρι: Επαναλειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-05-06 16:55:00
0 0

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι η επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων θα γίνει σταδιακά και σύμφωνα με τις αποφάσεις που εκδίδονται από την κυβέρνηση.

 

Συγκεκριμένα, σε πρώτη φάση:

 

Σύμφωνα με την πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση  (ΦΕΚ Β΄ 1644/3-5-2020) για την σταδιακή άρση των  περιοριστικών μέτρων, επιτρέπεται η λειτουργία «εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία και όμιλοι που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας» για συγκεκριμένα αθλήματα. Η χρήση των εγκαταστάσεων επιτρέπεται μόνον για αθλητές - μέλη των σωματείων ηλικίας  15 ετών και πάνω.

 

Σε εφαρμογή της παραπάνω ΚΥΑ επιτρέπεται η λειτουργία των γηπέδων τένις στο Α΄Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου για χρήση του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου.

 

Επίσης με απόφαση του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού  δίνεται σε χρήση το ανοιχτό γήπεδο στίβου του Α΄ Αθλητικού Κέντρου μόνον για μαθητές που δίνουν εξετάσεις για τα ΤΕΦΑΑ, τις Στρατιωτικές Σχολές και τις Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας.

 

Η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου για τους συγκεκριμένους σκοπούς θα γίνεται με πιστή τήρηση όλων των  μέτρων προφύλαξης.

 

Η είσοδος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου και η χρήση τους για κάθε άλλη αθλητική δραστηριότητα εκτός από τις προαναφερόμενες δεν επιτρέπεται.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by