Χαϊδάρι: Η δημοτική αρχή έδωσε το παρόν σε κινητοποίηση για κεραία τηλεφωνίας
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2017-04-25 11:50:00
0 0

Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου στηρίζοντας το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της γειτονιάς της Γρηγορούσας, έδωσε το παρόν με πολυμελή αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής το Δήμαρχο Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο.

Οι κάτοικοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και της επιτροπής κατοίκων της γειτονιάς με κεντρικό αίτημα να μην εγκατασταθεί κεραία στην ταράτσα παρακείμενου κτιρίου της Γρηγορούσας.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος τόνισε ότι, «το αίτημα είναι δίκαιο και ας έχουμε απέναντί μας τα μονοπωλιακά μεγαθήρια της Vodaphone και της Wind, το δίκιο μας θα το διεκδικήσουμε…».

Πρόσθεσε, ότι «πρέπει να βγουν συμπεράσματα από το γεγονός ότι το νομικό οπλοστάσιο και το συνολικό πλαίσιο λειτουργίας στην πράξη νομιμοποιεί τέτοιες εγκαταστάσεις κεραιών, ώστε να κερδίζουν τα μονοπώλια σε βάρος της υγείας του λαού μας…».

«Σήμερα, που η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί σε υπέρμετρο βαθμό και στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών υπάρχουν υπερσύγχρονες μέθοδοι που δεν έχουν ιδιαίτερες επιπτώσεις στην υγεία μας (για παράδειγμα επικοινωνία με δορυφορικά σήματα) θα μπορούσαν οι ανάγκες όλου του λαού για φθηνές και σύγχρονες τηλεπικοινωνίες να ικανοποιηθούν άμεσα. Αυτό βέβαια θα σήμαινε επιπλέον κόστος για τους κολοσσούς στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, που προτιμούν την «φθηνότερη» λύση χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες στην υγεία του λαού μας.

Για να πραγματοποιηθεί η κερδοφορία τους δε λογαριάζουν την υγεία μας ούτε θα την λογαριάσουν και ποτέ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΑ "Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"
"ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ!»

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by