Χαϊδάρι: HaiΔaristas και Πρόσκοποι σε κοινή δράση για το άλσος Δαφνίου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-12-01 17:30:00
0 0

Για μια ακόμη φορά οι HaiΔaristas μας εξέπληξαν ευχάριστα διοργανώνοντας μαζί με τους Προσκόπους Χαϊδαρίου μια εθελοντική δράση που συνδύασε την οικολογική ευαισθησία και την ψυχαγωγία.

 

 

Την περασμένη Κυριακή, Χαϊδαριώτες αλλά και εθελοντές από όμορους δήμους, όλων των ηλικιών, συγκεντρώθηκαν στο άλσος Δαφνίου όπου τους υποδέχτηκαν οι διοργανωτές και μετά από σχετικές οδηγίες, χωρίστηκαν σε ομάδες προκειμένου να καθαρίσουν μια μεγάλη έκταση του δάσους. Ανάμεσά τους ήταν και ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος, οι αντιδήμαρχοι καθαριότητας και κοινωνικής υπηρεσίας καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» Ηρακλής Δρούλιας.

 

 

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος τόνισε πως τέτοιες περιβαλλοντικές δράσεις είναι πολύ σημαντικές αφού ενδυναμώνουν το αίσθημα ευθύνης από τους πολίτες για περισσότερο καθαρές πόλεις.

 

 

O κ. Δρούλιας που συμμετείχε μαζί με τα παιδιά του και πέρυσι στην ίδια δράση, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού που καλλιεργεί και ενισχύει το αίσθημα της ατομικής και συλλογικής μας ευθύνης απέναντι σε ευαίσθητους τομείς όπως είναι το περιβάλλον.

 

 

Χορηγός της δράσης ήταν η Sanitas η οποία ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία προσφέροντας όλο τον εξοπλισμό. Οι διοργανωτές ανανέωσαν ραντεβού τους για την επόμενη δράση που θα γίνει πολύ σύντομα.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by