Χαϊδάρι: Καλοκαιρινό Camp
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-27 13:35:00
0 0

Ενημέρωση για τη θερινή απασχόληση παιδιών στο καλοκαιρινό camp του Δήμου Χαϊδαρίου:

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, συνεχίζει για 2η χρονιά τη λειτουργία των Καλοκαιρινών Camp, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, προσφέροντας ένα ποιοτικό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, με σεβασμό στις ανάγκες των παιδιών για παιχνίδι, δημιουργική έκφραση και επικοινωνία.

Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να καλύψει το τεράστιο κενό που αφήνει η χρόνια κυβερνητική αδιαφορία για τα παιδιά των εργαζόμενων αλλά και των ανέργων, μεταξύ της λήξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της καλοκαιρινής περιόδου.

Το Καλοκαιρινό Camp και φέτος θα λειτουργήσει με αναβαθμισμένες δραστηριότητες, όπως αθλοπαιδιές, κινηματογράφο, εκδρομές, θέατρο σκιών και πολλά άλλα. Το πρόγραμμα θα φιλοξενήσει περίπου 400 παιδιά (100 περισσότερα από πέρυσι), υλοποιώντας την δέσμευση μας ότι χρόνο με το χρόνο θα αυξάνονται οι δικαιούχοι.

Φέτος επιλέξαμε στις εκδρομές των παιδιών που συμμετέχουν, να ενταχθούν πέρα από το Ευγενίδειο Πλανητάριο και το Διομήδειο Κήπο και άλλοι αντίστοιχοι χώροι που αποτελούν ξεχωριστό σημείο αναφοράς για την εκπαιδευτική εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά της πόλης.

Όπως γνωρίζετε, η οικονομική κατάσταση στους Δήμους είναι ιδιαίτερα άσχημη, αλλά επιλέγουμε, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι οικογένειες του Χαϊδαρίου, να σταθούμε συμπαραστάτες και αρωγοί προσφέροντας το πρόγραμμα αυτό με την ελάχιστη δυνατή συνδρομή ανά περίοδο.

1. Απευθύνεται με προτεραιότητα στους δημότες του Χαϊδαρίου

2. Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Χαϊδαρίου, θα υπάρχουν εκπτώσεις για οικογένειες, όπως και για τους συμμετέχοντες σε περισσότερες από 1 περιόδους.

3. Η διάρκειά του campείναι 6 εβδομάδες, χωρισμένο σε 2 περιόδους των 3 εβδομάδων: η πρώτη περίοδος ξεκινάειτη Τρίτη21 Ιούνηκαιθα πραγματοποιείται από τις 7.30 π.μ έως τις 15.30 μ.μ.

4. Θα λειτουργήσει σε 4 σχολεία της πόλης μας και θα φιλοξενήσει παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2004έως και το 2010.

5. Υπεύθυνοι των τμημάτων θα είναι παιδαγωγοί και καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, και τα τμήματα θα χωρίζονται σε ομάδες των 20 παιδιών ανάλογα με την ηλικία τους.

6. Το πρόγραμμα δεν το αναλαμβάνει ιδιωτική εταιρεία, αλλά για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Χαϊδαρίου.

7. Για τη 2η περίοδο θα συνεχιστούν οι εγγραφές από 23 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.

Για την διαδικασία εγγραφής, θα βρείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου και της ΚΕΔΧ και στις αρμόδιες υπηρεσίες (Δ/νση Αθλητισμού, Πολιτισμού και στην Κοινωφελή Επιχείρηση) στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2132047237 και 2132047364.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by