Χαϊδάρι: Μεγάλες μειώσεις τιμών στο δημοτικό κολυμβητήριο
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-27 13:10:00
0 0

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε ανακοίνωσή του σχετικά με το δημοτικό κολυμβητήριο αναφέρει:

Στα πλαίσια της κοινωνικής στήριξης, με σκοπό την περαιτέρω ελάφρυνση των οικογενειών που δυσκολεύονται οικονομικά, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο καθώς η οικονομική κρίση εντείνεται με συνέπεια να επηρεάζει άμεσα το βιοτικό και ποιοτικό επίπεδο των πολιτών, προχωρά σε μειώσεις από 25% έως ολική απαλλαγή των συνδρομών, για το Δημοτικό Κολυμβητήριο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους δημότες και κατοίκους, αλλά και σε ευπαθείς ομάδες, να έχουν πρόσβαση στα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα.

 Η προσπάθεια αυτή γίνεται σε μία περίοδο που τα οικονομικά των Δήμων βρίσκονται σε ασφυκτική κατάσταση, με την κρατική χρηματοδότηση δραματικά μειωμένη και τα αποθεματικά τους «κουρεμένα» από την συγκυβέρνηση.

Δεν θα είμασταν σε θέση να πραγματοποιήσουμε τέτοιες μειώσεις αν αφήναμε το κολυμβητήριο στη διαχείριση της ΚΟΙΝΣΕΠ. Η επαναφορά του Κολυμβητηρίου στη διαχείριση του Δήμου ήταν αναγκαίο βήμα ώστε να μπορεί ο Χαϊδαριώτικος λαός να έχει πρόσβαση με πολύ χαμηλές τιμές.

 Ως εκ τούτου, το ύψος της Μηνιαίας συνδρομής, όπως διαμορφώνεται ανά τμήμα και σε όλα τα καινούργια προγράμματα που θα εκτελούνται από το Δήμο Χαϊδαρίου, απεικονίζονται παρακάτω:

-Μέλη των ΚΑΠΗ Χαϊδαρίου ΔΩΡΕΑΝ
-Παιδιά 2 γονιών ανέργων ΔΩΡΕΑΝ με βεβαίωση κοινωνικής υπηρεσίας
-Μία δοκιμαστική επίσκεψη ΔΩΡΕΑΝ
-Με ποσοστό αναπηρίας 67% ΔΩΡΕΑΝ
-Επανεγγραφή ΔΩΡΕΑΝ
-Εγγραφή 10€ για Δημότες Κάτοικοι Χαιδαρίου - 20€ άλλων Δήμων
-'Ανεργοι - Φοιτητές - Ανήλικοι16 εώς 18 ετών - 60 ετών και άνω- Παιδικά προγράμματα - ειδικά προγράμματα 15 € για Δημότες Κάτοικοι Χαιδαρίου - 20€ Κάτοικοι άλλων Δήμων
-Γενικά προγράμματα κοινού 25 € για Δημότες Κάτοικοι Χαιδαρίου - 35€ άλλων Δήμων
-Baby swimming 25 € για Δημότες Κάτοικοι Χαιδαρίου - 35€ άλλων Δήμων
-Πακέτο Ημερήσιας χρήσης 40 € /15 επισκέψεις (Ισχύ 2 μήνες)

Συγκλονιστική είναι η ανταπόκριση των Δημοτών, καθώς το Κολυμβητήριο υποδέχεται εκατοντάδες καθημερινά τόσο στα ομαδικά τμήματα που λειτουργεί, όσο ατομικά.
Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου και το προσωπικό του Κολυμβητηρίου δουλεύει καθημερινά και για την αναβάθμισή του. Η σύνδεση με το φυσικό αέριο βελτίωσε ενεργειακά το συγκρότημα ενώ ταυτόχρονα εξοικονομούνται χρήματα από τον προϋπολογισμό του Δήμου.

 


Δεν αρκούμαστε στο καλό, κάνουμε προσπάθεια για το καλύτερο. Το επόμενο διάστημα θα γίνει εγκατάσταση νέας αντλίας νερού ώστε τυχών βλάβη αυτής που ήδη υπάρχει να μην θέτει εκτός λειτουργίας ολόκληρο το Κολυμβητήριο.

 

Έχοντας ενισχύσει το δυναμικό του Κολυμβητήριου με έμπειρους Γυμναστές, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαμβάνουν με ασφάλεια την πισίνα και να συμμετέχουν στα ομαδικά Δημοτικά προγράμματα του Κολυμβητηρίου.

 

Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την ακόμα πιο μαζική συμμετοχή των κατοίκων της πόλης μας στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by