Χαϊδάρι: Μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2016-05-13 14:10:00
0 0

Δήλωση του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών, Νίκου Καραγιάννη, στο Δήμο Χαϊδαρίου, για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

"Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου εύχεται καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Θέλουμε να σας εκφράσουμε τη αμέριστη στήριξη σε αυτή τη δύσκολή, απαιτητική και σημαντική μάχη που θα δώσετε.

Γνωρίζουμε καλά, ότι ο δρόμος έως εδώ δεν ήταν καθόλου εύκολος. Είχε απαιτήσεις και θυσίες που δυστυχώς είναι πολύ μεγάλες για γονείς και μαθητές. Είναι τα πάρα πολλά χρήματα που πρέπει να δαπανήσουν οι γονείς, σε καιρούς που οι μειώσεις είναι αιματηρές για τους εργαζόμενους, ώστε να έχουν κάθε δυνατή βοήθεια τα παιδιά. Είναι οι ατελείωτες ώρες  μελέτης των παιδιών που πρέπει να περάσουν, αφού το σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις σε πολύ συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα, προετοιμάζοντας τα παιδιά για εξετάσεις και όχι μορφώνοντας τα, ολοκληρωμένα.

Πολλοί θα πουν ότι είναι η μεγαλύτερη μάχη της ζωής σας, χωρίς να λογαριάζουν ότι απευθύνονται σε παιδιά 18 χρονών. Η αλήθεια είναι ότι όλη η ζωή είναι μπροστά σας και είναι γεμάτη σταυροδρόμια και επιλογές. Σας ευχόμαστε ολόψυχα οι επιλογές σας, η ζωή σας να έχει χαρακτηριστικά μάχης, διεκδίκησης μιας καλύτερης ζωής από αυτή των γονιών σας, διότι τα πάντα στη ζωή διεκδικούνται τίποτα δε χαρίζεται και η διεκδίκηση  γίνεται πράξη με το συλλογικό αγώνα.

Καλή επιτυχία λοιπόν, σε όλους τους μαθητές, να ξέρετε ότι η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου θα είναι κοντά σας γνωρίζοντας πολύ καλά τις αγωνίες και προσδοκίες σας".

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by