Χαϊδάρι: Παρουσίαση συνδιασμού του Ανδρέα Μποζίκα και του Τάσου Χαλκιά
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-05-02 15:20:00
0 0

Φίλοι συμπολίτες Χαϊδαριώτες ,


Το Χαϊδάρι δεν μπορεί να περιμένει. Αυτή η διαπίστωση, που βρίσκει σύμφωνο όλο το Χαϊδαριώτικο λαό είναι αυτή, που μας οδήγησε να συνεργαστούμε.

 

Η πόλη δεν ανήκει σε κανέναν, τα προβλήματά της και η λύση τους δεν πρέπει να είναι εγωιστική υπόθεση κάποιου και μόνο «σωτήρα».

 

Πολύ περισσότερο δεν είναι δυνατόν ποσοστιαίες μειοψηφίες που θα προέκυπταν από την κάλπη του πρώτου γύρου να έχουν την ψευδαίσθηση ότι  θα «κυβερνήσουν» την πόλη, χωρίς να έχουν πλατιά κοινωνική αποδοχή και δημοκρατική νομιμοποίηση, τέτοια που θα τους επέτρεπε να κάνουν πράξη το όραμα και το πρόγραμμά τους, για το Χαϊδάρι.

 

Ποιος είναι αυτός, που του επιτρέπεται να απευθυνθεί στο Χαϊδαριώτικο λαό και να πει:

 

«Είμαι περιχαρακωμένος, εγώ γνωρίζω πώς η πόλη θα αλλάξει, εγώ φέρνω τις λύσεις στο τσεπάκι μου κ.λ.π»

 

Χωρίς τη συναίνεση της πόλης του Χαϊδαρίου, μέσα απ΄το μικρόκοσμο του εκλογικού του γραφείου και χωρίς το άνοιγμα στην κοινωνία της πόλης, ο άνθρωπος αυτός είναι ένας «πολιτικός τυχοδιώκτης»

 

Αποφεύγει, αυτός ο πονηρός πολιτευτής, να σταθεί απέναντι στους δημότες και να τους πει με απλά λόγια μερικές ωμές αλήθειες:

 

  1. Η πόλη είμαστε όλοι εμείς. Αλλά όλοι! Δεν περισσεύει κανείς. Και αυτό σημαίνει ότι η Αυτοδιοίκηση – το ότι διοικούμε  δηλαδή τους εαυτούς μας – δεν μπορεί να είναι στενή έννοια. Είναι έννοια πλατιά, χωρούν όλοι οι πολίτες, όλοι οι δημότες, όλες οι ιδέες και όλες οι τάσεις. Απαιτεί κοινωνική συναίνεση στη βάση και υπαγορεύει  εκφράζοντας τη θέληση των πολιτών, συνεργασίες στην κορυφή. «Πάντρεμα»  θέσεων, ιδεών, προγραμμάτων, επεξεργασία και απόπειρες λύσεων
  2. Στο κοινό τραπέζι η κοινωνία επιτάσσει να καθίσουν όλοι οι αντιπρόσωποί της, γι΄αυτό έχουμε στους δήμους τα δημοτικά συμβούλια, γι΄αυτό έχουμε και την πλειοψηφία  στη λήψη των αποφάσεων. Δηλαδή τους περισσότερους! Είναι δυνατόν μειοψηφίες – με το πλήθος των συνδυασμών που κατέρχονται στις εκλογές -  να κατακερματίσουν, να «κλέψουν» ή να διαστρέψουν την δημοκρατική προσμονή του Χαϊδαριώτικου λαού;
  3. Η ανάδειξη τοπικών «αρχόντων» έχει ένα και μόνο στόχο: Λύσεις στα προβλήματα! Δεν αφορά κανέναν Χαϊδαριώτη η εγωιστική ανέλιξη, η πολιτική καριέρα, το κληρονομικό δικαίωμα του καθενός. Και για να είμαστε αληθινοί και ξεκάθαροι: Λύσεις με αποκλεισμούς δεν υπάρχουν. Απαιτούνται συναινέσεις και ιδιαίτερα σε εποχές βαθιάς κρίσης. Δεν υπάρχουν λιγότερο ή περισσότερο Χαϊδαριώτες.

 

Εμείς ο Ανδρέας Μποζίκας και ο Τάσος Χαλκιάς αφουγκραστήκαμε, νοιώσαμε και επεξεργαστήκαμε το δημοκρατικό πρόσταγμα του Χαϊδαριώτικου λαού.

 

Ο συνδυασμός μας «Πάμε να ενώσουμε το Χαϊδάρι»,  είναι απόλυτα αυτοδιοικητικός και ξακάθαρα ενωτικός και αποδεικνύει στην πράξη, στην κορυφή και στη βάση του, με τα στελέχη και τη δυναμική του, ότι η υπόθεση της πόλης μας, είναι υπόθεση όλων μας. Παραμερίζει το «εγώ» και προτάσσει το «εμείς».

 

Δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα. Είμαστε και οι δυο ανεξάρτητοι, δεν εξαργυρώνουμε καμιά κομματική επιταγή!

 

Είμαστε αδέσμευτοι, ανήκουμε μόνο στους εαυτούς μας και η ιδεολογική μας αφετηρία είναι κοινή: ανήκουμε στο λαό του Χαϊδαρίου, αυτόν εμπιστευόμαστε και αυτόν θέλουμε να υπηρετήσουμε, άδολα και με πρόγραμμα.

 

Με την συνεργασία των πολιτών αφήνουμε τη μικροπολιτική κατά μέρος. Χαρίζουμε τα «κομματικά τείχη» σε εκείνους που έμαθαν τόσα χρόνια να κρύβουν εκεί μέσα την ανεπάρκειά τους.

 

Επιστρέφουμε στους θιγμένους, τους  ντόπιους κομματάρχες, τους «σημαιοφόρους» των παρατάξεων, την πλαστική σημαιούλα που τόσα χρόνια ανέμιζαν χωρίς αποτέλεσμα.

 

Εμείς ο Ανδρέας Μποζίκας και ο Τάσος Χαλκιάς πραγματοποιούμε βήμα ευθύνης και καλούμε  και σένα  Χαϊδαριώτη να συμπορευτείς μαζί μας.

 

Η πόλη δεν μπορεί να περιμένει!

 

Η πόλη δεν μπορεί να τους περιμένει!

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by