Χαϊδάρι: Συνάντηση του Δήμαρχου με αντιπροσωπεία μαθητών του 4ου Λυκείου
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-06-16 17:00:00
0 0

Συνάντηση με αντιπροσωπία μαθητών της Α' Λυκείου, του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου είχε σήμερα Τρίτη 16/6/2015 στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος της πόλης Μιχάλης Σελέκος.

Οι μαθήτριες μαζί με την καθηγήτρια, Δέσποινα Μπέη, παρέδωσαν στον Δήμαρχο φάρμακα που μάζεψαν, για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που δεν έχουν την δυνατότητα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή, μαζεύοντας και άλλα φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Μιχάλης Σελέκος από την πλευρά του ευχαρίστησε τις μαθήτριες και την καθηγήτρια του 4ου Λυκείου, για την εθελοντική τους κίνηση, τονίζοντας ότι η κοινωνική αλληλεγγύη μέσα στις συνθήκες που ζούμε είναι ο συνδετικός κρίκος που επιλύει τα προβλήματα του ανθρώπου μέσα από τη συλλογικότητα και την οργάνωση.

Ενώ συμπλήρωσε: «Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν πρέπει να γίνουν άρμα, ώστε να βγουν στην άκρη οι ευθύνες της κοινωνίας και του Κράτους. Δεν μπορούν να υπάρχουν συνάνθρωποί μας χωρίς φάρμακα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αδυνατούν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητά τους.
Εσείς που θα τελείωσε το σχολείο καλό είναι να προσπαθήσετε να διαμορφώσετε ολόπλευρη μόρφωση, να γίνεται λαϊκοί επιστήμονες, τις γνώσεις και την εξειδίκευση σας, να τις προσφέρετε στην υπηρεσία του ανθρώπου και όχι στο βωμό των κερδών. Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια μεγάλη ευαισθητοποίηση κυρίως στην νεολαία, καθώς έχουν βιώματα μέσα στο σπίτι τους, στο φιλικό τους περιβάλλον, στο σχολείο και συνολικά στην κοινωνία. Γι΄ αυτό η νεολαίας μπορεί να παλέψει για τη ζωή που της αξίζει, έχοντας στο πλευρό της και εμάς».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by