Χαϊδάρι: Συνάντηση του Μιχάλη Σελέκου με τον Άκελ Τακάζ
Κατηγορία : Χαϊδάρι / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-11-13 19:00:00
0 0

Συνάντηση με τη δημοτική αρχή Χαϊδαρίου πραγματοποίησαν ο Άκελ Τακάζ, πρόεδρος της Παλαιστινιακής Επιτροπής Ειρήνης και Αλληλεγγύης και η Δέσποινα Μάρκου μέλος της ΕΕΔΔΑ.

Ο Μιχάλης Σελέκος, δήμαρχος Χαϊδαρίου, εξέφρασε την έμπρακτη αλληλεγγύη του Δήμου στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό, ιδιαίτερα αφού το Χαϊδάρι υπήρξε μια μαρτυρική πόλη, καθώς είχε στρατόπεδο συγκέντρωσης των ναζί κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Τόνισε ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που έχει ο δήμος, θα εκφραστεί η φιλία και η αλληλεγγύη προς τους Παλαιστινίους με τη διοργάνωση εκδήλωσης αλληλεγγύης.

Ο Άκελ Τακάζ ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή και τον Μιχάλη Σελέκο και υπογράμμισε ότι κάθε λαός υπό κατοχή πρέπει να παλεύει για την ελευθερία του. Σημείωσε ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί, προσθέτοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να ακουστεί η αλληλεγγύη των λαών καθώς είναι ένα μέτρο πίεσης για τη δημιουργία του ανεξάρτητου, βιώσιμου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, δίπλα στο Ισραήλ.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2022 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by