Εισροή υδάτων στο 28ο Νηπιαγωγείο Ιλίου
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2019-12-04 14:00:00
0 0

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 28ου Νηπιαγωγείου Ιλίου, σχετικά με την ανεπίτρεπτη και επαναλαμβανόμενη εισροή υδάτων στους χώρους του Σχολείου, όπως αναφέρουν, απαιτώντας να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Κατά την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα με τις, πράγματι, έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν, εμείς οι γονείς των μαθητών του 28ου Νηπιαγωγείου Ιλίου γίναμε αυτόπτες μάρτυρες φαινομένων εισροής υδάτων εντός του σχολικού κτιρίου και, μάλιστα, 2 φορές μέσα σε λίγες μόλις ημέρες.

 

Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αντίστοιχα φαινόμενα εισροής υδάτων, στις αίθουσες, στον εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο αλλά και στα γραφεία των διδασκόντων, είχαν σημειωθεί στο σχολείο μας ξανά, κατά την περσινή σχολική χρονιά.

 

Ως γονείς των μαθητών του 28ου Νηπιαγωγείου, αλλά και ως πολίτες, αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν να παρατηρούνται τόσο συχνά φαινόμενα εισροής υδάτων σε ένα καινούργιο, σύγχρονο κτίριο, τα εγκαίνια του οποίου έγιναν μόλις πριν από 2 χρόνια, τον Οκτώβρη του 2017.

 

Παράλληλα, διευκρινίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν φανταζόμαστε το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας σε αίθουσες και σχολεία που «μπάζουν» συχνά νερά.

 

Η παρούσα κατάσταση δεν είναι αποδεκτή. Συν τοις άλλοις, το να στάζει από το φως νερό - γιατί και τέτοια φαινόμενα παρατηρήθηκαν στο σχολείο μας κατά τις τελευταίες βροχοπτώσεις - είναι μία συνθήκη που μπορεί να αποδειχθεί και εξαιρετικά επικίνδυνη.

 

Υπό  αυτήν την έννοια καλούμε όλους όσους είναι αρμόδιοι να επιλύσουν άμεσα το διαπιστωμένο πρόβλημα, ξεπερνώντας τυχόν κωλύματα ή άλλου είδους γραφειοκρατικά εμπόδια και κάνοντας άμεσα πράξεις.

 

Θέλουμε οι δάσκαλοι και τα παιδιά μας να μπορούν να κάνουν το συντομότερο, σε αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες, το μάθημά τους».

 

ilion_28o-nhpiagogeio-nera-1.jpg

 

ilion_28o-nhpiagogeio-nera-2.jpg

 

ilion_28o-nhpiagogeio-nera-3.jpg

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by