Έκπληξη προκαλούν τα πόθεν έσχες των Δημάρχων
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-02-06 09:00:00
0 0

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα στοιχεία περιουσιακής κατάστασης των Δημάρχων της χώρας για το 2016. Κάποια στοιχεία όσον αφορά τους Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας, προκαλούν εντυπώσεις.

 

Την πιο μεγάλη εντύπωση ωστόσο, προκαλούν οι καταθέσεις του Δημάρχου Χαϊδαρίου και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Χαϊδαρίου», Μιχάλη Σελέκου.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Βουλής, ο ίδιος έχει καταθέσεις στις τράπεζες 173 χιλιάδες 189 ευρώ και 9 λεπτά (173.189,09€). Η σύζυγος του κατέχει 174 χιλιάδες, 310 ευρώ και 90 λεπτά (174.310,90€). Συνυπολογίζοντας τα μαζί, ανέρχονται στο ποσό των 347 χιλιάδων 499 ευρώ και 99 λεπτών (347.499,99€).

 

Τα στοιχεία αυτά εμφανίζονται για πρώτη φορά, όσον αφορά τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου, καθώς από φέτος, έπρεπε να γίνει ηλεκτρονική υποβολή. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χαϊδαρίου, για το 2014, εμφανίζεται απλά μια δήλωση στην οποία δημοσιοποιεί τα προσωπικά στοιχεία του ίδιου και της συζύγου του καθώς και τα ονόματα των συγγενών του, ενώ το 2015 δεν υπάρχει καμία δήλωση, σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του.

 

Οι αντιδράσεις στην πόλη του Χαϊδαρίου είναι μεγάλες αν κρίνουμε από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως αυτός τον τεχνών έργων και της καθαριότητας. Τα τεχνικά έργα, μάλιστα, παίρνουν χείριστο βαθμό στην πόλη, καθώς πολλά από αυτά δεν έχουν ολοκληρωθεί εδώ και πολλούς μήνες, όπως στην οδό Πύλου. Από την άλλη, η καθαριότητα στο Χαϊδάρι είναι αρκετά δύσκολη λόγω της έλλειψης πόρων και της υποχρηματοδότησης από το Δήμο. Οι δημότες αναρωτιούνται γιατί ο Δήμαρχος, του οποίου η ρητορική είναι υπέρ του λαϊκού κινήματος και της λαϊκής δικαιοσύνης, έχει την πόλη σε τόσο άσχημη κατάσταση άλλα τα προσωπικά του οικονομικά σε εξαιρετική θέση.

 

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και το γεγονός ότι τις λιγότερες καταθέσεις εμφανίζει ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Νίκος Σαράντης. Το συνολικό ποσό καταθέσεων του ίδιου και της συζύγου του συνολικά ανέρχεται στις 2 χιλιάδες, 749 ευρώ και 22 λεπτά (2.749,22€). Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, διαθέτει ακίνητο 147 τετραγωνικών μέτρων στον Δήμο Νέας Πεντέλης, το οποίο κατέχει από το 2007.

 

Τέλος, τα λιγότερα ακίνητα διαθέτει ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, ενώ τα περισσότερα, ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by