Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-11-08 10:55:00
0 0

Η δύσκολη, επόμενη μέρα μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου το οποίο του "στοίχισε" τη διαγραφή έξι βουλευτών του, ήρθε στο ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί, την επομένη της θετικής ψήφου που έδωσε στο «πακέτο» των νέων μέτρων. Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ βιώνει κρίση και αποσυντίθεται και ότι ο ίδιος δεν αισθάνεται μέρος αυτής της κρίσης, επικρίνοντας κορυφαία στελέχη του Κινήματος τα οποία, όπως είπε, ενώ έκαναν 30 χρόνια υπουργοί, κρύβονται πίσω από τους νέους βουλευτές.

Ο ρόλος που επιλέγει για τον εαυτό του ο κ. Ανδρουλάκης είναι αυτός του καταλύτη, μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να υπάρξει ανασύσταση του χώρου της ευρύτερης Αριστεράς.

Επίσης, την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ζητεί ο Ανδρέας Λοβέρδος, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός του τετραμήνου που μεσολάβησε από τις τελευταίες εκλογές και τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, αλλά και να ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του Κινήματος, αποφάσεις που θα αφορούν «όλα τα επίπεδα». Ο κ. Λοβέρδος, πάντως, δεν αναφέρει αν στο «όλα τα επίπεδα» περιλαμβάνεται και αυτό της ηγεσίας.

Αναφέρει, επίσης, ότι «η κρίση που βιώνει η δημοκρατική παράταξη δεν αντιμετωπίζεται με κυβερνητικούς χαρακτηρισμούς, κυβερνητικά ανταλλάγματα και τακτικισμούς».

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, κάνοντας λόγο για «τέλος εποχής»,  υποστηρίζει ότι «η μοναδική διέξοδος είναι ο επαναπροσδιορισμός του ΠΑΣΟΚ στον προοδευτικό χάρτη της χώρας», «η αποκοπή του από κάθε συμμετοχή σε αυτές τις νεοσυντηρητικές πολιτικές» και «η έμπρακτη αναγνώριση των λανθασμένων πολιτικών επιλογών».

Σε αυτό το πλαίσιο, θέτει πέντε όρους προκειμένου να επανέλθει το Κίνημα στον «δρόμο της προόδου», καλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο «να αναλογιστεί την κρισιμότητα των στιγμών».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by