Κρίσιμες ώρες στο ΠΑΣΟΚ
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-11-01 19:30:00
0 0

Κρίσιμες ώρες στο ΠΑΣΟΚ, μετά την χθεσινή αναταραχή στην ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις αλλά και την έντονη συνεδρίαση της ΚΟ του Κινήματος, στην οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας.

O κ. Βενιζέλος σε δήλωση στην οποία προέβη με αφορμή όσα έλαβαν χώρα στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, αναφέρει ότι η απόφαση που πάρθηκε είναι καθαρή και οριστική. Ταυτόχρονα, ο κ. Βενιζέλος, με τη δήλωσή του κάνει σαφές ότι τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί για τις εσωκομματικές εξελίξεις θα ισχύσουν όπως έχουν σχεδιαστεί, κάτι που πρέπει να έχουν υπόψη τους όσοι σκέπτονται διαφορετικά, ή απεργάζονται τη διάλυση του Κινήματος.

Εξάλλου, σε δήλωσή της, εν όψει της ψηφοφορίας των νέων μέτρων, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά τονίζει: «Όλοι μας, βουλευτές, στελέχη και πολίτες, καλούμαστε να απαντήσουμε εάν θα δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην χώρα, αναλαμβάνοντας και πάλι μεγάλο κόστος ή αν θα επιλέξουμε την πορεία στο άγνωστο ή το παιχνίδι με τη φωτιά».

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα, ενώ ανεξαρτητοποιήθηκε και ο βουλευτής Μιχάλης Κασσής.

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε η πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, ενώ η Αριστερή Πρωτοβουλία ζήτησε εκ νέου την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by