Μαθητικές καταλήψεις σε πολλά σχολεία της Δυτικής Αθήνας
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-09-22 15:00:00
0 0

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνει το φαινόμενο των καταλήψεων στα σχολεία (σε Γυμνάσια και Λύκεια) της Δυτικής Αθήνας.

 

Αν και τα στοιχεία σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορεί να είναι ποτέ απολύτως ακριβή, πηγές κάνουν λόγο για εκατοντάδες σχολεία που βρίσκονται υπό κατάληψη στη Δυτική Αθήνα.

 

Πρέπει να σημειωθεί ότι το κυριότερο αίτημα αφορά τη μείωση των αριθμών των μαθητών ανά τάξη, μέτρο που μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερο από υγειονομικής άποψης τόσο τα παιδιά όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

 

Επίσης, αρμόδιες πηγές τόνιζαν ότι είναι ενάντια στην επαναφορά της Τράπεζας Θεμάτων σε μια δύσκολη περίοδο που βιώνουμε εν μέσω πανδημίας.

 

Τέλος ένα θέμα που τίθεται είναι η συχνή απολύμανση και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία των παιδιών όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς ο αριθμός των καθαριστριών ανά σχολείο δεν επαρκεί.

 

Η πρωτοβουλία των κινήσεων, πλέον, ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας που καλείται να χειριστεί αυτό το δύσκολο πρόβλημα μόλις μία εβδομάδα μετά το άνοιγμα των σχολείων.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by