Μετωπική σύγκρουση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Χαϊδαρίου με το Υπ. Παιδείας
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-06-13 11:00:00
0 0

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Χαϊδαρίου, απέστειλε καταγγελία, στην οποία τονίζει ότι η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αρνήθηκε συνάντηση για τη συζήτηση των όρων υλοποίησης της Δίχρονης υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής.

 

Χαρακτηριστικά, ο Σύλλογος αναφέρει ότι «η ηγεσία του Υπουργείου αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί μας και να ακούσει τα δίκαια αιτήματά μας. Αποδείχτηκε, για μια ακόμη φορά ότι έχουμε απέναντί μας ένα Υπουργείο Παιδείας αδιάφορο απέναντι στις ανάγκες των παιδιών, των εκπαιδευτικών και των λαϊκών οικογενειών».

 

Στη συνέχεια, επισημαίνεται ότι δεν πρόκειται ο Σύλλογος να κάνει πίσω από τη διεκδίκηση των αιτημάτων του για μια αναβαθμισμένη δημόσια και δωρεάν Δίχρονη Προσχολική Αγωγή για όλα τα παιδιά και ξεκαθαρίζει στο Υπουργείο Παιδείας ότι δεν έχει ξεμπερδέψει μαζί του. «Με τις κλειστές πόρτες δεν θα μας πτοήσει, απεναντίας, την επόμενη φορά, θα είμαστε πολύ περισσότεροι για να επιβάλλουμε το δίκιο μας».

 

Κλείνοντας, στην καταγγελία του, ο Σύλλογος τονίζει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να αποδεχτεί την κατάσταση όπως διαμορφώνεται με τις εγγραφές των παιδιών προσχολικής ηλικίας, με τα πολυπληθή τμήματα, τις ακατάλληλες αίθουσες που δεν καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών σε σίτιση και ξεκούραση, την έλλειψη νηπιαγωγών,  επιστημόνων ειδικής αγωγής και βοηθητικού προσωπικού.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2019 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by