Πυρκαγιά στο Πάρκο Τρίτση
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2018-05-14 07:00:00
0 0

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής στο νότιο μέρος του πάρκου Τρίτση.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με την συνδρομή του Δήμου Ιλίου κατάφεραν να ελέγξουν την φωτιά και να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Σε ανακοίνωσή της, η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικής Αθήνας του ΚΚΕ, όπου από την πρώτη στιγμή βρέθηκε εκεί με κλιμάκιο της, αναφέρει:

«Η πυρκαγιά δεν εξαπλώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής. Οι πυροσβέστες που συμμετείχαν στην κατάσβεση είχαν να αντιμετωπίσουν την παντελή έλλειψη υποδομών πυροπροστασίας μέσα στο πάρκο. Είναι χαρακτηριστικό ότι για να ανεφοδιαστούν τα οχήματα της Πυροσβεστικής έπρεπε να αναζητηθούν υδροστόμια εκτός του πάρκου, στην ευρύτερη περιοχή. Επιπλέον, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σημείο της πυρκαγιάς και χρειάστηκε να σπάσουν το λουκέτο της κλειδωμένης μπάρας στην είσοδο του πάρκου.

Και το τελευταίο αυτό γεγονός, αναδεικνύει με τον πιο επικίνδυνο τρόπο ότι το πάρκο παραμένει αθωράκιστο μπροστά στο κίνδυνο της πυρκαγιάς. Είμαστε μόλις στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου και υπάρχει επιτακτική ανάγκη, εδώ και τώρα, να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας του πάρκου που αποτελεί πνεύμονα πρασίνου για τη Δυτική Αθήνα και το λεκανοπέδιο συνολικά».

 

 

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2018 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by