Σαμαράς: Ψήφος εμπιστοσύνης για την Ελλάδα
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-11-14 20:40:00
0 0

Μέσω του λιμανιού του Πειραιά και συγκεκριμένα από τον εμπορευματικό σταθμό της COSCO, θα διανέμει τα προϊόντα της σε όλη την Κεντρική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, τις χώρες της Μεσογείου και της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, η Hewlett Packard (HP) από τα τέλη του χρόνου.

Από το λιμάνι του Πειραιά, τα προϊόντα της HP θα διανέμονται προς τους τελικούς προορισμούς, θαλάσσια με πλοία μέσω του terminal της COSCO και σιδηροδρομικά από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η σημαντική αυτή συμφωνία παρουσιάστηκε σήμερα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά από υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Hewlett Packard (HP) με επικεφαλής τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της ΗΡ Tony Prophet και της COSCO με επικεφαλής το διευθύνοντα σύμβουλο του PCT Captain Fu Cheng Qiu Fu.

Η σημερινή σημαντική συμφωνία αποτελεί μια ψήφο εμπιστοσύνης για την Ελλάδα, σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, τόνισε ο πρωθυπουργός και ανέφερε ότι επαναβεβαιώνεται πλέον ο ρόλος που μπορεί να παίξει η χώρα μας με τις υποδομές που διαθέτει στον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης, ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος και ο πρόεδρος της  ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θανάσης Ζηλιασκόπουλος.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by