Σοβαρή καταγγελία σε σχολείο των Αγίων Αναργύρων
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2020-06-24 09:00:00
0 0

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε μητέρα παιδιού από σχολείο της Δυτικής Αθήνας με πλαστικό γάντι μέσα σε δωρεάν μερίδα σχολικού γεύματος.

 

Όπως αναφέρει η μητέρα του παιδιού από το 3ο Δημοτικό Σχολείο των Αγίων Αναργύρων, στο δωρεάν σχολικό γεύμα που δόθηκε στην κόρη της τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 βρήκε μέσα ένα κομμάτι από πλαστικό γάντι.

 

Το γεύμα ήταν μπιφτέκι κοτόπουλο με ζυμαρικό και όταν η μητέρα το έβαλε σε ταψάκι για να το ζεστάνει και στη συνέχεια το έκοψε, βρήκε το κομμάτι πλαστικού γαντιού.

 

Γίνεται αντιληπτό πως θα πρέπει να υπάρχει η μέγιστη προσοχή από τις εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα και φτιάχνουν τα φαγητά για μικρά παιδιά.

 

Σύμφωνα με την ανάρτηση της μητέρας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγινε η απαραίτητη ενημέρωση στο σχολείο αλλά και στο συνήγορο του Καταναλωτή.

 

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by