Τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ τιμά η Πολεμική μας Αεροπορία
Κατηγορία : Ελλάδα / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-11-08 08:20:00
0 0
Τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ τιμά από σήμερα η Πολεμική μας Αεροπορία με σειρά εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι τις 11 Νοεμβρίου.

Ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας, στο Τατόι. Προηγουμένως ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Αντώνιος Τσαντηράκης θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου εορτασμού, στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις θα γίνουν στις μονάδες της Αεροπορίας ενώ Αερολέσχες και Αεραθλητικά σωματεία προγραμματίζουν σειρά εκδηλώσεων σε αεροπορικές Βάσεις.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου θα τελεστεί το πρωί επιμνημόσυνη δέηση στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας, στο Τατόι, στη μνήμη των πεσόντων Αεροπόρων.

Το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου από 13:00 έως 17:00 μ.μ., την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου από 09:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ. πλην της αεροπορικής βάσης της Δεκέλειας, την οποία το κοινό θα μπορεί να επισκεφθεί μετά τις 12 το μεσημέρι λόγω της επιμνημόσυνης δέησης.
blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by