Αισιόδοξος για την εκταμίευση της δόσης στο Eurogroup Νοεμβρίου ο Όλι Ρεν
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-11-06 15:15:00
0 0

«Ο Επίτροπος Οικονομίας, Όλι Ρεν, παραμένει αισιόδοξος ότι το Γιούρογκρουπ θα μπορέσει να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις για την Ελλάδα» δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος του Επιτρόπου, Σάιμον Ο Κόνορ.

Συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει φήμες ότι οι αποφάσεις για την Ελλάδα θα ληφθούν περί τα τέλη Νοεμβρίου, ο κ. Ο Κόνορ υπενθύμισε πρόσφατη δήλωση του Όλι Ρεν, σύμφωνα με την οποία «βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ώστε στις 12 Νοεμβρίου το Γιούρογκρουπ να αποφασίσει την εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα».

Υπενθύμισε, επίσης, ότι ο Όλι Ρεν είχε τονίσει πως η απόφαση αυτή απαιτεί σημαντική προσπάθεια από την πλευρά της Ελλάδας, ιδιαίτερα από την ελληνική Βουλή, η οποία πρόκειται να ψηφίσει αύριο ένα σημαντικό πακέτο μεταρρυθμίσεων και τις επόμενες ημέρες τον προϋπολογισμό του 2013.

Ο ίδιος εκπρόσωπος υπενθύμισε επίσης ότι, σύμφωνα με τον Επίτροπο Ρεν, πρέπει να αποφασιστεί με ποιον τρόπο θα μειωθεί το δημόσιο χρέος της Ελλάδας. «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα άλλα μέλη της τρόικας συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά για το θέμα αυτό, προκειμένου να παρουσιάσουν τα κοινά συμπεράσματά τους στο Γιούρογκρουπ της 12ης Νοεμβρίου» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν.

Τέλος, πρόσθεσε ότι ο Επίτροπος Οικονομίας παραμένει αισιόδοξος πως το Γιούρογκρουπ θα λάβει τις τόσο απαραίτητες αποφάσεις για την Ελλάδα, αλλά «υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by