Αντι-μουσουλμανική ταινία το American Sniper
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2015-02-19 14:00:00
0 0

Η ταινία "American Sniper" που βασίζεται στην αυτοβιογραφία ενός ελεύθερου σκοπευτή των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων που σκότωσε 160 ανθρώπους στο Ιράκ είναι δείγμα αντι-μουσουλμανικής προπαγάνδας, δήλωσε ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

"Αυτή η ταινία "Ελεύθερος Σκοπευτής" που έκανε πολύ θόρυβο, ενθαρρύνει έναν νέο, για παράδειγμα χριστιανό ή μη μουσουλμάνο, να παρενοχλεί έναν μουσουλμάνο όσο το δυνατό περισσότερο", δήλωσε ο Χαμενεΐ, τον οποίο επικαλείται το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA. "Αυτό λένε για τη συγκεκριμένη ταινία, εγώ δεν την έχω δει".

Οι δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα khamenei.ir, διατυπώθηκαν πριν από τρεις εβδομάδες, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, στις αρχές Ιανουαρίου, κατά της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo και ενός εβραϊκού παντοπωλείου.

Τότε ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ είχε καταγγείλει την "προπαγάνδα κατά των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στην Αμερική".

Η Ισλαμική Δημοκρατία αναγνωρίζει τρεις θρησκευτικές μειονότητες στο Ιράν: τη χριστιανική, την ιουδαϊκή και τη ζωροαστρική, που επωφελούνται από ορισμένα δικαιώματα.

Οι διεθνείς οργανώσεις προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν, ωστόσο, την καταστολή της θρησκευτικής κοινότητας των Μπαχάι, που θεωρείται αιρετική στο Ιράν. Σύμφωνα με την κοινότητα αυτή, που έχει την έδρα της στο Ισραήλ, τα μέλη της ξεπερνούν τα επτά εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2021 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by