«Παιδί για εφημερίδες» ετών 100!
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2014-08-28 10:25:00
0 0

Ο Walter Sharp είναι βετεράνος πολέμου και από το 1979, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε από τη δουλειά του, δουλεύει ως το "παιδί για τις εφημερίδες" στην περιοχή που μένει, στη Σκωτία. Σήμερα, είναι 100 ετών.

Ο Sharp σηκώνεται κάθε μέρα στις 6.30 το πρωί και ανεξάρτητα από το τι καιρό κάνει, έχοντας παρέα τον σκύλο του, θα φροντίσει να μοιράσει τις εφημερίδες στη γειτονιά.

Έχοντας επιζήσει του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και χήρος ων, βρήκε σε αυτήν την ενασχόληση ένα ενδιαφέρον, για να παραμένει ενεργός και ζωντανός.

"Δεν το κάνω για τα χρήματα. Θέλω να είμαι καλός γείτονας και άνθρωπος και να βοηθάω όσο μπορώ τους άλλους", λέει ο ίδιος.


"Όσο μπορείς και περπατάς, παραμένεις ζωντανός", συμπληρώνει.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by