Απορρίπτει μια πολιτική λύση ο Άσαντ
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2013-08-05 12:00:00
0 0

Η κρίση στη Συρία μπορεί να επιλυθεί μόνο με την πάταξη της "τρομοκρατίας", δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο πρόεδρος της χώρας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, αναφερόμενος στους αντάρτες που μάχονται κατά του καθεστώτος του, για περισσότερο από δύο χρόνια.

Σε μια σπάνια ομιλία του, που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ο Άσαντ ανέφερε ότι ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός, που θεωρείται η αντιπολίτευση στη Συρία, έχει αποτύχει και δεν μπορεί να διαδραματίσει κανένα ρόλο στην εξεύρεση λύσης, για τον τερματισμό της σύγκρουσης που έχει αιματοκυλίσει τη χώρα από το 2011.

«Δεν μπορεί να βρεθεί λύση με την τρομοκρατία, παρά μόνο με την καταστολή της από ένα σιδερένιο χέρι», δήλωσε ο Μπασάρ αλ-Άσαντ. «Κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα σκεφτόταν ότι η τρομοκρατία μπορεί να ελεγχθεί από την πολιτική», πρόσθεσε.

Κατά την ομιλία του, διάρκειας 45 λεπτών, ο πρόεδρος της Συρίας κάλεσε τις ένοπλες δυνάμεις να πολεμήσουν και να καταστείλουν την εξέγερση. «Η κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο στο πεδίο της μάχης»,είπε.

Κατά τον πρόεδρο της Συρίας, οποιαδήποτε βήματα προς μια πολιτική λύση, μπορεί να συνδυαστούν με τη συνέχιση των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά των ανταρτών.

Από το Μάρτιο του 2011, όταν στη Συρία ξεκίνησε η εμφύλια σύγκρουση, με απαίτηση την πολιτική αλλαγή και την πτώση του καθεστώτος Άσαντ, σύμφωνα με εκθέσεις του ΟΗΕ έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι.

Η εμφύλια σύγκρουση έχει επίσης αναγκάσει εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ η χώρα βυθίστηκε σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by