Έκκληση Χου Τζιντάο για περισσότερες δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις στην Κίνα
Κατηγορία : Κόσμος / Ημερομηνία Δημοσίευσης : 2012-11-08 09:30:00
0 0

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Κίνας Χου Τζιντάο τόνισε σήμερα πως η διαφθορά στη χώρα του μπορεί να αποδειχτεί  "μοιραία"  για το καθεστώς και έκανε έκκληση για περισσότερη δημοκρατία, στη διάρκεια της ομιλίας του στην έναρξη του 18ου συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Ο Χου έκανε επίσης έκκληση ώστε να γίνει η Κίνα μια "ναυτική δύναμη" και να αντιμετωπίσει την αμερικανική δύναμη στον Ειρηνικό.

Το Πεκίνο πρέπει να "υπερασπιστεί δυναμικά τα ναυτικά δικαιώματα και συμφέροντά του", πρόσθεσε ο Χου, ο οποίος παραχώρησε την ηγεσία του κόμματος στον Σι Τζινπίνγκ. Ο Σι θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του στις 15 Νοεμβρίου.

Η διαφθορά που πλήττει την κινεζική κοινωνία είναι πιθανόν να προκαλέσει "την κατάρρευση του κόμματος και του κράτους" και αν "δεν καταφέρουμε να την αντιμετωπίσουμε σωστά, μπορεί να αποδειχτεί μοιραία", υπογράμμισε ο κινέζος απερχόμενος πρόεδρος. Ο ίδιος επισήμανε τη σημασία των πολιτικών μεταρρυθμίσεων, έναν τομέα στον οποίο οι επιδόσεις του κρίθηκαν ως ελάχιστα επαρκείς.

blog comments powered by Disqus
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Ποια η γνώμη σας για την κλιματική αλλαγή;
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, και οφείλεται στον άνθρωπο και στον τρόπο ζωής του
Υπάρχει κλιματική αλλαγή, αλλά είναι άλλη μία φυσιολογική εξέλιξη της γης με την πάροδο των ετών
Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο κλίμα, είναι υπερβολές αυτά που ακούγονται
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Βρείτε ότι αναζητάτε στην αγορά. Εμπορικά καταστήματα που ικανοποιούν όλες σας τις ανάγκες για... Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ, Σπίτι, Εκπαίδευση, Ένδυση-Υπόδηση, Βιβλία-Σχολικά Είδη, Παροχή Υπηρεσιών, Ταξίδι & Χόμπυ, Διάφορα
Διαβάστε την ανεξάρτητη εφημερίδα Δυτικής Αθήνας
Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει: Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Ι Σ, Ανάλυση Ταινιών, Αίθουσες, Cafe, Bar, Club, Εστιατόρια, Μεζεδοπωλεία, Ταβέρνες, Στο χέρι, Delivery
Διαφημιστείτε έξυπνα και οικονομικά στην απόλυτη δημοσιογραφική πύλη του Περιστερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε αξιόπιστες διαφημιστικές λύσεις για την επιχείρηση σας.
MAILING LIST
Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

WestNews.gr
Αιμιλίου Βεάκη 28 – 121 34 – Περιστέρι
Τηλ. 210 57 15 466
Email: info@westnews.gr
© 2011 - 2020 westnews.gr, all rights reserved - Web Design by